29 / 04 / 2024

Maçka Orman Müdürlüğü'nden 3 milyon TL'ye 2 depo!

Maçka Orman Müdürlüğü'nden 3 milyon TL'ye 2 depo!

Maçka Orman İşletme Müdürlüğü; Trabzon İli Maçka İlçesi'nde yer alan 2 kereste deposunu satışa çıkardı. Toplam tahmini bedelleri 3 milyon 98 bin 592 TL olan kereste depolarının ihaleleri 5 Temmuz 2011 günü gerçekleşecek...



Maçka Orman İşletme Müdürlüğü; 2 kereste deposunu satışa çıkardı. Kereste depoları Trabzon İli Maçka İlçesi, Esiroğlu Beldesi Öğütlü Köyü Çarşı Mevkiinde yer alıyor. Söz konusu depolardan biri 5.364,24 metrekarelik alanı kaplıyor. Bu deponun tahmini bedeli 965 bin 563 TL olarak belirlendi.

11.850,16 metrekarelik deponun tahmini bedeli ise 2 milyon 133 bin 28 TL ile belirlendi. Toplam tahmini bedelleri 3 milyon 98 bin 592 TL olan kereste depolarının ihaleleri 5 Temmuz 2011 günü gerçekleşecek.

Verilen ilan şu şekilde;

Trabzon İli Maçka İlçesi, Esiroğlu Beldesi Öğütlü Köyü Çarşı Mevkiinde. bulunan mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait aşağıda yeri, sınırı, yüzölçümü, ada ve parsel numarası ile durumu, muhammen bedeli, geçici teminatı ve ihale tarihi yazılı taşınmazmalı 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi ve Döner Sermayeli Kuruluşlar İhale Yönetmeliğinin 29/a maddesine göre KAPALI TEKLİF USULÜ ile ihale edilecektir.
1 - İdarenin
a) Adresi                                         :   Maçka Orman İşletme Müdürlüğü - Şehit Pilot Nurettin Doğan Cad. Maçka/Trabzon
b) Telefon ve Faks Numarası         :   0 462 512 10 22/512 24 22 - Faks : 0462 512 10 90
c) Elektronik Posta Adresi (varsa) :   -
2- İhale Konusu Satış İşinin
a) Niteliği                                        :   Kereste Deposu olarak kullanılmakta olup ilgili bilgiler aşağıdadır.

3 - İhalenin
a) Yapılacağı Yer                            :   Maçka Orman İşletme Müdürlüğü Satış Salonu
b) Tarih ve saati                             :   5/7/2011 - 14:00
4 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler
4-1 -  Yeterli görülmek için istenen belgeler.
4.1.1. İhaleye katılacak isteklilerin; yasal yerleşim yeri sahibi olmaları, tebligat için Türkiyede adres göstermeleri, gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, Tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri, Maçka Orman İşletme Müdürlüğünce verilen geçici teminat makbuzunu veya ilgili banka teminat mektubunu (süresiz),yasal yerleşim belgesi ve T.C. kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdanı suretini, Tüzel Kişiler adına ihaleye gireceklerin; Tüzel kişiliğin idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret veya Sanayi Odasından veyahut benzeri mesleki kuruluştan 2011 yılı içersinde alınmış sicil kayıt belgesi (tescil belgesi) ile Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin Tüzel kişiliğe temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya imza beyannamesi, vekaletname ve nüfus cüzdan sureti ile, Gerçek kişiler adına ihaleye gireceklerin; Nüfus cüzdan sureti, yerleşim yeri belgesi ve noter tasdikli vekaletname örneği ile birlikte ihale saatine kadar komisyon başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.
a) Ortak girişim olması halinde, ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin şekli ve içeriği ilgili mevzuatlarca belirlenen noter tasdikli ortak girişim beyannamesi
4.1.2. İsteklilerin ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı Ortaklık sözleşmesini (ihale üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir.)
4.1.3. İsteklinin % 3 geçici teminat mektubunu 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun  kabul ettiği Bankalardan alınabilir yada T.C. Ziraat Bankası Maçka Şubesindeki TR***********0***********1 nolu hesabına veya İşletmemiz veznesine yatırılabilir.
5 - İhale Şartları
5.1. Satış bedelinin tamamı peşin olacaktır.
5.2. İhaleye katılmak isteyenler teklif mektuplarını, diğer istenen evraklarla birlikte 5/7/2011 günü Saat : 13:30a kadar ihale komisyonuna teslim edeceklerdir. Postayla yapılacak başvurularda postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmez.
5.3. Satışlara ait her türlü vergi, resim, harç, sözleşme, tapu giderleri ile diğer her türlü giderler alıcıya aittir.
5.4. Bu satışla ilgili Şartname ve ekleri Maçka Orman İşletme Müdürlüğü Döner Sermaye Saymanından 100,00 TL bedelle alınabilir. Ayrıca, ihale ilanı Trabzon, Artvin, Giresun, Samsun, Adapazarı, Isparta, Ankara, İstanbul,  Adana  ve  İzmir  Orman Bölge Müdürlükleri ile çevre İşletme Müdürlüklerinden ve www.ogm.gov.tr internet adreslerinde görülebilir. İhaleye katılacak olanların şartname almaları şarttır.
6 - İhaleye katılabilmek için ihale komisyonunca aranan şartlar ve istenen belgeler.
Dış zarf aşağıdaki belgeleri içerir.
a) İç Zarf, (Teklif mektubu doldurularak iç zarfa konur, zarfın yapıştırılan yeri istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir. Zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır.) Bu zarf geçici teminata dair alındı veya teminat mektubu ve istenilen diğer belgeler ile birlikte ikinci bir zarfa konularak kapatılır. Dış zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı, açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılır.
b) İsteklinin teklifinin değerlendirmeye alınabilmesi için 1 - Yeterli görülmek için istenen Belgelerin eksiksiz dış zarf içinde bulundurulması gerekmektedir.
c) Teklif mektuplarının istekli tarafından imzalanması, bu mektuplarda şartname ve eklerinin tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi ve teklif edilen fiyatın rakam ve yazıyla açık olarak yazılması zorunludur.
d) Bunlardan herhangi birine uygun olmayan veya üzerinde silinti kazıntı veya düzeltme bulunan teklifler reddolunarak hiç yapılmamış sayılır.
7 - Diğer hususlar Şartnamesindeki gibidir.
8 - Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
Banka adı        : Ziraat Bankası Maçka Şubesi
Hesap No.su  : TR ***********0 11107238-5001
Telefon           : (0462) 5122422/Muhasebeci
: (0462) 5121022/Santral
FaxNo             : (0462)5121090


Kübra Genç/Emlakkulisi.com


Geri Dön