28 / 04 / 2024

Maçka Residence’ta güncel fiyat! 2 milyon 200 bin TL’ye 2+1!

 Maçka Residence’ta güncel fiyat! 2 milyon 200 bin TL’ye 2+1!

Firma: Astaş GYO

Proje: Maçka Residence

Astaş Holding imzasıyla hayata geçen Maçka Residence projesinde minimum daire fiyatı 2 milyon 200 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede teslimler gelecek yıl gerçekleşecek






Maçka Residence projesi Astaş Holding girişimi ile Beşiktaş’ta hayata geçti. 7 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen projede 12, 13 ve 14 katlı olmak üzere 3 blok yer alıyor. 170 konuttan meydana gelen Maçka Residence’da daireler balkon ya da teraslı olmak üzere 10 değişik tip halinde tasarlandı.


Stüdyodan başlayıp penthouse’a kadar geniş konut yelpazesine sahip olan Maçka Residence projesindeki daireler 200 ile 500 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Projede minimum fiyat 2+1 daireler için 2 milyon 200 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Maçka Residence’ın ödeme planında konut bedelinin yarısı peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar 12 eşit taksite bölünüyor. Projede daire teslimlerinin gelecek Ekim ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Maçka Residence'ta iki açık havuz, bir kapalı havuz ve tam gün güneş alan özel tasarımlı güneşlenme terasları, fitness merkezi, Luxury Fitness Club Maçka, 5 bin metrekare spa, hamamlar, buhar banyoları, saunalar ve özel dinlenme alanları mevcut.


Tüm dairelerde zeminden tavana kadar geniş, yüksek, manzaraya hakim cam cephelerin yer aldığı  Maçka Residence  projesinde 600 araçlık otopark kapasitesi yer alıyor. Projenin giriş katında seçkin tasarımcılar, güzellik merkezleri, kuaför, gurme market ve diyetisyenlerin beklentileri yüksek müşterilere hizmet verecekleri mekanlar yer alıyor.  



0212 215 29 29

http://www.mackaresidences.com

Gülay ODABAŞI




projeye sor



Geri Dön