08 / 05 / 2024

Maddi durumu yeterli olmayanlar için Askıda Sigorta uygulaması başladı!

Maddi durumu yeterli olmayanlar için Askıda Sigorta uygulaması başladı!

İnsurtech girişimi olan Sigortambir, ‘Askıda Sigorta’ uygulamasını başlattığını açıkladı. Proje ile maddi durumu yetersiz olan üniversite öğrencilerinin özel sağlık hizmetlerinden yararlanması hedeflenirken, proje ilerleyen aşamada sigortası olmayan tüm vatandaşları kapsayacak.



ÖNCE HEDEF ÖĞRENCİLER

Kürşat Köz, ilk etapta üniversite eğitim gören maddi durumu yetersiz öğrencileri Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile tanıştırmayı hedeflediklerini, üniversite öğrencilerinin ardından Tamamlayıcı Sağlık Sigortası'na ihtiyacı olan ancak maddi koşullar nedeniyle ulaşamayan tüm vatandaşlara dokunmak istediklerinin altını çizdi.

Sigortambir’in bir insurtech girişimi olarak faaliyetlerine devam ettiğini, sigorta sektörüne yenilikçi bir bakış açısı kazandırmayı hedeflediklerini anlatan Köz, ülkemizde halen birçok kişinin sigorta bilincinin olmadığını ya da maddi imkansızlıklar nedeniyle sigorta hizmetlerine erişemediğini dile getirdi. Köz, yeni projeleri ile ihtiyaç sahibi sigortasızlara ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön