08 / 05 / 2024

Maddi durumu yeterli olmayanlar için Askıda Sigorta uygulaması başladı!

Maddi durumu yeterli olmayanlar için Askıda Sigorta uygulaması başladı!

İnsurtech girişimi olan Sigortambir, ‘Askıda Sigorta’ uygulamasını başlattığını açıkladı. Proje ile maddi durumu yetersiz olan üniversite öğrencilerinin özel sağlık hizmetlerinden yararlanması hedeflenirken, proje ilerleyen aşamada sigortası olmayan tüm vatandaşları kapsayacak.



SİGORTA HERKESİN İHTİYACI

Sigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz, ülkemizde yaşayan her vatandaşın sigortaya ihtiyacı olduğunun altını çizerek sigortanın bir lüks değil bir ihtiyaç olduğuna işaret etti. Köz, ‘Askıda Sigorta’ projeleri ile dikkat çekmek istedikleri bir hususun da bu konu olduğuna değinen Kürşat Köz, sigortanın medeniyetin getirdiği en büyük faydalardan biri olduğunu anlattı.

Köz, sigortaya erişemeyen sosyal gruplarla buluşturmak amacıyla ‘Askıda Sigorta’ uygulamasını başlattıklarını vurgulayarak üniversite öğrencilerinin ardından ülke genelinde Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’na ihtiyacı olup ancak maddi durumu yeterli olmadığı için primleri ödemeye gücü yetmeyen herkese ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Bu ürün ile 18-55 yaş aralığındaki tüm vatandaşlara dokunmak istediklerini kaydeden Sigortambir Genel Müdürü Kürşat Köz, gelecek dönemde bu projeye destek veren bireyler, kurumlar, sivil toplum kuruluşları aracılığıyla diğer sigorta branşlarında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön