05 / 05 / 2024

Maden işletmecisi Hayim Sadioğlu'nun ihanet iddiasına Özge Özberk'ten cevap!

Maden işletmecisi Hayim Sadioğlu'nun ihanet iddiasına Özge Özberk'ten cevap!

Oyuncu Özge Özberk, aldattığı iddiasıyla kendisine boşanma davası açan ve oğullarının velayetiyle birlikte 500 bin TL manevi tazminat talep eden işadamı eşi Hayim Sadioğlu'nu yalanladı: İhanet iddialarının doğru olmadığını söyledi



MADEN işletmecisi Hayim Sadioğlu’yla 5 yıl önce hayatını birleştiren ve bu evlilikten 2 yaşında bir çocuğu olan oyuncu Özge Özberk, eşini aldattığı iddialarını yalanladı. Sadioğlu’nun ihanetle suçladığı ve “Tiyatro, dizi derken eve çok geç geliyordu. Sürekli cep telefonuyla mesajlaşıyordu. Mesajları okuyunca bana ihanet ettiğini anladım” diye boşanma davası açtığı Özberk, “Bu iddialar doğru değil. Fazla konuşamam. Çünkü bir yayın yasağı getirdim. Hayim Bey de daha fazla konuşmayacak. Çünkü oğlumun zarar görmesini istemiyorum” dedi. Özberk’e boşanma davası açan ve oğulları Leo’nun velayetini isteyen Sadioğlu, manevi yıkım yaşadığı gerekçesiyle 500 bin TL tazminatın yanı sıra aylık 4 bin TL de tedbir nafakası talebinde bulunmuştu.

‘BU ADAMA ...IMIZLA GÜLÜYORUZ’
Özberk’in oyuncu kardeşi Özgür Özberk ise Facebook’ta ağır eleştiride bulundu: “Bir adam düşünün ki, 3 senedir çalışmak yerine, evinde iPhone’da oyun oynasın. ‘Karım beni aldattı’ diye haber yaptırsın. Bu adama benim gibi ...ınızla gülüyorsunuz di mi” dedi.

Habertürk

 


Geri Dön