Magazin

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi! Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi! 

Magazin dünyasından bir kiracı-ev sahibi kavgası daha geldi. Demet Akalın ve Feraye Tanyolaç'tan sonra şimdi de güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi kiracısıyla birbirine girdi. İşte haberin detayları...

Gün geçmiyor ki sanat dünyasının ünlü isimlerinden bir kira kavgası haberi gelmesin. Önce Demet Akalın, ardından Feraye Tanyolaç yaşadıkları kira sıkıntıları ile gündeme gelirken, şimdi de Hazal Kaya'nın avukat annesi Ayşegül Kaya benzer bir konuyla gündeme geldi.

Sabah'tan Ömer Karahan imzalı habere göre, güzel ve başarılı oyuncu Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya, İstanbul Balat'taki evinde 3 bin TL'ye oturan kiracısıyla mahallenin ortasında birbirine girdi. Yapılan zam sonrası hesabına 5 bin Türk Lirası yatıran kiracısına sinirlenen Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya "5 bin az! 15 bin TL isterim, değilse evimi boşalt" diye bağırdı. İşte haberin ayrıntıları...

Güzel oyuncu Hazal Kaya'nın avukat annesi Ayşegül Kaya, İstanbul Balat'taki evinde 3 bin TL'ye oturan kiracısıyla mahallenin ortasında birbirine girdi.

HERKES PENCERELERE KOŞTU!

Mega kent İstanbul'un Balat semtindeki Kesmekaya Caddesi'nde oturanlar, geçtiğimiz günlerde ilginç bir olaya tanık oldu. Mahalleli, dışarıdan gelen tartışma sesleri üzerine camlara koştu.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre bağıran kişi, ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın annesi Ayşegül Kaya, tartıştığı kişi de kiracısı olan kadındı. Kaya, 3 bin TL'ye oturan kiracısının zam ayı gelince hesabına 5 bin TL yatırmasına kızdı ve apartmana geldi.

KİRACI APAR TOPAR TAŞINDI

Ev sahibi yukarı çıkmak istedi fakat kiracı, misafiri olduğu gerekçesiyle bu isteği kabul etmedi. Yaşanan bu duruma sinirlenen Ayşegül Kaya, apartman girişinde durdu ve üst kattaki kiracısıyla bağırarak tartıştı. Söz konusu evin değerinin 15 bin TL olduğunu söyleyen Ayşegül Kaya, "Ya 15 bin TL yatır ya da çık. Boş yere evimi işgal etme" diye bağırdı. İkili arasında yaşanan tartışmalara mahalledeki tüm komşular tanık oldu. Kiracının birkaç gün sonra evden taşındığı belirtildi.

 

Demet Akalın'dan Adalet Bakanlığı'na çağrı! Ev sahiplerini koruyan bir yasa çıksın!

Demet Akalın'a mağdur ev sahiplerinden destek geldi: 'Bizim tarafımızda bir ünlüyü görmek harikulade bir şey'

Feraye Tanyolaç'ın ev sahibi de isyanda: Evimi gasp etti, yok sayılacak bir kirayla Boğazda keyif sürüyor!