13 / 09 / 2024

Mağdur ev sahibi Adalet Bakanı Tunç’a seslendi: Kiracımın evden çıkması için daha kaç sene sokakta kalmam gerek?

Mağdur ev sahibi Adalet Bakanı Tunç’a seslendi: Kiracımın evden çıkması için daha kaç sene sokakta kalmam gerek?

Ev sahibi ve kiracılar arasında sular durulmazken, mağduriyet yaşayan bir ev sahibi de Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a seslenerek, “Kiracımın evden çıkması için daha kaç sene sokakta kalmam gerek?” diye sordu.


Teus Group'tan Antalya'ya dev proje!



Geçtiğimiz son iki senenin en çok konuşulan konuları arasında yer alan mülk sahibi ve kiracı kavgaları tam gaz devam ederken, hem mal sahipleri hem de kiracılar yaşadıkları sıkıntıları sık sık dile getiriyor.

Pek çok ev sahibinin belini büken yüzde 25 zam sınırının geçtiğimiz Temmuz ayında sona ermesiyle birlikte mal sahibi kiracı anlaşmazlıklarının daha da artacağı kaydedilirken, mağdur bir ev sahibinden de çarpıcı bir paylaşım geldi.

Yeni Evli Mağdur Ev Sahibi sosyal medya hesabı https://x.com/uniquebeyin üzerinden yaptığı paylaşımda Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a seslenerek, “Neden istinaf kira davaları bu kadar yavaş?” diye sordu.

Paylaşımında “Daha kaç sene sokakta kalmam gerek kiracımın mutlu mesut çıkması için evden.” diye soran mağdur ev sahibi “Çıkmak için yasal 300 bin TL’lik haraç kesti kiracım bana bişey yapmayacak mısınız?” İfadelerini kullandı.

Yeni Evli Mağdur Ev Sahibi’nin paylaşımı şu şekilde:

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç neden istinaf kira davaları bu kadar yavaş? Daha kaç sene sokakta kalmam gerek kiracımın mutlu mesut çıkması için evden. Çıkmak için yasal 300 bin TL’lik haraç kesti kiracım bana bişey yapmayacak mısınız? 
@yilmaztunc

Yeni Evli Mağdur Ev Sahibi’nin paylaşımına şu yorumlar geldi:

Düşük faiz ve KKM politikasıyla konutta fiyatlar fırladı, çoklu ev sahipliği arttı!

ATEM Başkanı Akçam: Ev almanın tam zamanı!

Kentsel dönüşümde Yunanistan örnek alınabilir mi? ​​​​​​​

 


Geri Dön