Kira

Mağdur ev sahibi: Senaristler ev sahiplerinin maruz kaldığı hikayeleri dizi yapmak isteyecektir!

Mağdur ev sahibi A.Vurucu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda senaristlerin ev sahiplerinin maruz kaldığı birbirinden acıklı hikayeleri, şimdi değilse bile ilerde inanıyorum dizi ya da sinema yapmak isteyeceğini söyledi.

Son günlerin gündemden düşmeyen konuları arasında yer alan mülk sahibi ve kiracı kavgaları hız kesmeden sürerken hem ev sahipleri hem de kiracılar yaşadıkları sıkıntıları sosyal medya hesaplarından dile getiriyor.

Pek çok ev sahibini zor durumda bırakan yüzde 25 zam sınırının Temmuz ayı itibarıyla sona ermesiyle beraber ev sahibi kiracı anlaşmazlıklarının daha da artması beklenirken, mağdur bir ev sahibinden de yine çok konuşulacak yeni bir paylaşım geldi.

A.Vurucu, sosyal medya hesabı https://x.com/a_vurucu07 üzerinden yaptığı paylaşımda senaristlerin ev sahiplerinin maruz kaldığı birbirinden acıklı hikayeleri, şimdi değilse bile ilerde inanıyorum dizi ya da sinema yapmak isteyeceğini söyledi.


A.Vurucu'nun paylaşımı şu şekilde:

Senaristler, ev sahiplerinin maruz kaldığı birbirinden acıklı hikayeleri, şimdi değilse bile ilerde inanıyorum dizi ya da sinema yapmak isteyecektir.

A.Vurucu'nun paylaşımına şu yorum geldi:

 

Evden çıkmak isteyen kiracısına işkence ederek kadın kıyafeti giydirdi! 

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 2 yeni kampanya!

A101 18 Temmuz 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayımladı! A101'e benzinli Moped geliyor!