16 / 07 / 2024

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 2 yeni kampanya!

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 2 yeni kampanya!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 695 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin İstanbul ve Ankara projelerinin ihaleleri 30 Temmuz ve 5 Ağustos tarihlerinde yapılacak.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı pek çok yurttaş tarafından merakla beklenen İstanbul ve  Ankara  projeleri için düğmeye bastı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul projesi Küçükçekmece ilçesi Safra Mahallesi'nde, Ankara projesi ise Gölbaşı ilçesi Gerder Mahallesi'nde yükselecek.

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul ve Ankara projelerinde kaç konut yer alacak? Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul projesinin ihalesi ne zaman yapılacak? TOKİ'nin Ankara projesi ne zaman ihaleye çıkacak? İşte merak edilen soruların cevapları...

TOKİ den İstanbul ve Ankara da 2 yeni kampanya!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Küçükçekmece Safra Mahallesi projesinde 150 adet konut, Ankara Gölbaşı Gerder Mahallesi projesinde ise 545 konut yer alacak.

TOKİ İstanbul Küçükçekmece projesinin ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00'te,  TOKİ  Ankara Gölbaşı Gerder Mahallesi projesinin ihalesi ise 5 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. TOKi'nin Ankara Gölbaşı projesinde konutların yanı sıra 1 adet 18 dükkanlı ticaret merkezine yer verilirken, İstanbul projesinde herhangi bir ticari alan yer almayacak. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımlanan Ankara ve İstanbul ihaleleri şu şekilde:

1. İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Safra Mahallesi (Güneş Sitesi), Kentsel Dönüşüm Projesi 150 Adet Konut 
İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Safra Mahallesi (Güneş Sitesi), Kentsel Dönüşüm Projesi 150 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 30 Temmuz 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

2. Ankara İli Gölbaşı İlçesi Gerder Mahallesi 545 Adet Konut ve 1 Adet 18 Dükkânlı Ticaret Merkezi 
Ankara İli Gölbaşı İlçesi Gerder Mahallesi 545 Adet Konut ve 1 Adet 18 Dükkânlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Ağustos 2024 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

A101 18 Temmuz 2024 indirimli ürünler kataloğunu yayımladı! A101'e benzinli Moped geliyor! 

Emeklilerin hesaplarına bu ay tam 15 bin TL yatacak! Maaşa ek ödeme: Garanti Bankası emekli promosyon!

Ev sahibi mağdurları uyarıyor: Kiracınızın uyap geçmişini görmeden sözleşme yapmayın! Yanarsınız...


Geri Dön