28 / 06 / 2024

Mai Residence'ta teslimler ne zaman gerçekleşecek?

 Mai Residence'ta teslimler ne zaman gerçekleşecek?

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Fer Yapı Mai Residence'ta fiyatlar 137 bin liradan başlıyor, projenin anahtar teslimleri Ekim 2014'te yapılacak




Anadolu yakası Kartal'da yükselen Mai Residence'ta E-5 Karayolu üzerinde konumlanıyor. Proje Sarı Residence ve Turuncu Residence olmak üzere iki blok halinde yükseliyor.


14 katlı Sarı Residence’ı ister ev, ister ev-ofis olarak kullanılabiliyor, 35 katlı Turuncu Residence’ da konut seçenekleri 1+1'den başlıyor. Projenin anahtar teslimleri 2014 Ekim'de gerçekleşecek.


 Mai Residence ta teslimler ne zaman gerçekleşecek?


Projenin sosyal alanları arasında; Fitness salonu, çocuk oyun alanı, cafe lounge, bilardo ve hobi odaları, havuz, çok amaçlı spor sahası, mini müzik stüdyosu, sinema odası, masa tenisi, depo alanları bulunuyor.


Projede bulunan Sarı Residence'ta 35 metrekare alana sahip 1+0 daireler 137 bin liradan, metrekaresi 56 ile 74 metrekare arasında değişen 1+1 dairelerin fiyatları ise 203 bin liradan başlıyor ile 329 bin liraya kara yükseliyor.


 Mai Residence ta teslimler ne zaman gerçekleşecek?

Mai Residence lokasyon olarak E-5 cepheli, direkt giriş, sahil yoluna 2-3 dk mesafede, Tem’ e 7-8 dk, minibüs yoluna yakın, deniz ulaşımı (İDO iskelesine yakın), Sabiha Gökçen Havaalanı’ na 10  dakika, Kartal metro istasyonuna yürüme mesafesinde, dünyanın en büyük adalet saraylarından biri olan Kartal Adliyesi’ ne 3 dakika mesafede yükseliyor.



444 9 337 


www.mairesidence.com


www.feryapi.com



Ceren YÖRÜK


projeye sor



Geri Dön