28 / 04 / 2024

Mai Rezidans Fer Yapı ödeme!

Mai Rezidans Fer Yapı ödeme!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Mai Rezidans Fer Yapı ödeme bilgisi haberimizin içerisinde yer almaktadır. Kartal Mai Rezidans ev fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...




Mai Rezidans İstanbul Anadolu yakasında Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Mai Rezidans projesi  Fer Yapı  tarafından 2 blok halinde yükseliyor.  Mai Rezidans Kartal projesinde bloklar sarı ve turuncu olarak adlandırılıyor.


Mai Rezidans Fer Yapı ödeme bilgisi haberin devamında yer alıyor. Mai Rezidans Kartal projesinde sarı blok 35 katlı olarak yükseliyor ve bu blok rezidanslar için ayrılıyor. Mai Rezidans turuncu blok ise home ofis kullanımlar için tasarlanmış olup, 14 katlı olarak inşa ediliyor.


Mai Rezidans Kartal projesinde turuncu blokta 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alırken, sarı blokta stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.  Kartal Mai Rezidans projesinde dairelerin büyüklüğü 35 metrekare ile 171 metrekare arasında değişiyor. 


Mai Rezidans Fer Yapı ödeme!


Mai Rezidans Fer Yapı ödeme!


Mai Rezidans Fer Yapı ödeme!


Mai Rezidans Fer Yapı ödeme planına göre aylık taksit ödemeleri 18 erteleniyor. Yüzde 1 KDV oranı ile satışların yapıldığı Mai Rezidans Kartal'da daireler 267 bin TL'den başlayarak satılırken, home ofis daireler 158 bin TL'den başlayarak konut alıcılarına sunuluyor.



Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön