09 / 05 / 2024

MaisonLift'ten her eve özel asansör!

MaisonLift'ten her eve özel asansör!

Yaşamı kolaylaştıran ev asansörleri ile çok katlı evi olanlar, şimdi bir kattan diğer kata çıkıp inerken güvenli ve rahat bir yolculuk yapabiliyor



Hidrolik asansör ekipmanları üretmek üzere, yüksek kalite ve güven felsefesiyle 1983 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Kleemann, MaisonLift ile ev tipi asansör sistemlerine birçok yenilik getiriyor. 

Her binaya farklı çözüm

MaisonLift, her bina için özel çözümler üretiyor. Binanızda önceden asansör planlaması yapmış olmanız ya da hidrolik asansör kuyusu bulunması gerekmiyor. Çünkü MaisonLift, asansör için yer ayrılan binalarda olduğu gibi, asansör kuyusu olmayan binalarda da merdiven boşluğunda ya da bina dışında alüminyum kuyu seçenekleri ile çözüm sağlıyor. Ayrıca kuyu dibi ölçüsünde ve son kat yüksekliğinde sorun olan villalarda, iş yerlerinde, çatı dublekslerinde ve diğer tüm binalarda da kullanılabiliyor. 

MaisonLift konsepti, acil kurtarma durumunda kabin içinde kullanılan iç emniyet kapısı haricinde kabin altında da el ile açılabilen etek sacı içeriyor. Ayrıca hidrolik asansör olduğundan, elektrik kesintisinde acil kurtarmayı da otomatik olarak kendisi yapıyor. Mekanik ve elektrik açıdan gerekli güvenlik tedbirleri, bakım yapacak teknik ekip için de en küçük detayına kadar düşünülmüş durumda.  

MaisonLift, sağladığı faydaların yanı sıra tasarımı ile uygulandığı yaşam alanlarına modern bir görünüm de kazandırıyor. Alüminyum kuyu konstrüksiyonu farklı renklere boyanabilen ve çevresine uyum sağlayabilen MaisonLift, 5+5 lamine cam seçeneği ile de göz zevkine farklı bir boyut katıyor. İstenirse tüm kabin de panoramik camdan imal edilebiliyor. MaisonLift, şıklığını ise estetik kapı ve butonyerler ile tamamlıyor. Kat kapıları ise yarı otomatik ve tam otomatik olarak camlı ya da büyük camlı olabiliyor. 

Sessiz çalışma, düşük enerji harcaması, basit ve kolay montaj, çok çeşitli kabin tasarımı seçenekleri, 2-6 kişi (180-450 kg) taşıma kapasitesi gibi özelliklere sahip olan MaisonLift, engelli ve yaşlıların kullanımına da uygun olarak üretiliyor.  


Geri Dön