29 / 04 / 2024

Makro İnşaat Medikule!

Makro İnşaat Medikule!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Medikule Rezidans

Makro İnşaat Medikule rezidans fiyatları 172 bin liradan başlayarak yükseliyor. Bahçetepe İstanbul'un rezidans etabı Medikule metrekare satış fiyatı 2 bin 200 lira olarak belirlendi...




Bahçetepe İstanbul projesi 16 kule olarak inşa ediliyor. 14 adet konut kulesinin yer aldığı Bahçetepe İstanbul projesinde 2 adet 30'ar katlı rezidans kulesi bulunuyor. Bahçetepe İstanbul rezidans daireleri Medikule adıyla satışa sunuluyor.


Medikule Rezidans Bahçetepe projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda salon daireler yer alıyor. Bahçepe İstanbul projesinin tamamında ise 1+1 dairelerden 5+1'lere kadar alternatifler mevcut.


Makro İnşaat ile Akyapı işbirliğiyle yükselen Bahçetepe İstanbul projesinde konut blokları ise 16 katlı olarak inşa ediliyor.  Medikule Rezidans  teslimleri 2014 yılı sonunda yapılıyor.


Medikule Rezidans Bahçetepe fiyat listesi metrekaresi 2 bin 200 liradan başlayarak belirleniyor. İstanbul Avrupa yakasında Başakşehir'de yer alan Bahçetepe İstanbul Evleri'nde toplam 1.476 adet konut yer alıyor.


Makro İnşaat Medikule Rezidans projesinde daireler dinamik ve urban olarak adlandırılıyor. Medikule Rezidans Başakşehir'de 1+1 dairelere dinamik, 2+1 dairelere urban daire deniyor.


Makro İnşaat Medikule satış ofisi ile 444 61 71 telefon numarasından görüşülüyor. Makro İnşaat Medikule satış fiyatları 172 bin liradan başlangıç gösteriliyor.


Medikule Rezidans nerede?

Makro İnşaat Medikule adres bilgileri : Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul


Makro İnşaat Medikule Evleri ulaşım


Makro İnşaat Medikule!


Medikule Rezidans iletişim bilgileri

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön