28 / 04 / 2024

Makrom Yapı Kula Termal Kompleks cumartesi satışa çıkıyor!

Makrom Yapı Kula Termal Kompleks cumartesi satışa çıkıyor!

Firma: Makrom Yapı

Proje: Kula Termal Kompleksi

Makrom Yapı imzasıyla Manisa'da yükselecek olan Kula Termal Kompleks 17 Kasım Cumartesi günü satışa çıkıyor



Makrom Yapı’nın yanık ülke olarak tabir edilen Manisa Kula’da gerçekleştireceği Termal Kompleks’in ilk etabı Aralık 2013’te teslim edilecek


Makrom Yapı, Manisa Kula’da 65.000 m2 alan üzerinde Kulanın ekolojik dengesini bozmadan doğayla iç içe geçmiş turizm merkezinin temellerini atıyor.


Manisa Kula’daki turizm yatırımına start veren Makrom Yapı, devremülk, otel, eğlence parkları ve sağlık merkezinden oluşan turizm yatırımı ile Öncelikle Kula’nın ismini tüm dünyaya duyurmayı hedefliyor.


Volkanik bir bölge olan Kula Termal Kompleksi, şimdiden dünya turizm merkezleri arasına girmeye adaydır.


Turizm ile sağlığı bir araya getirecek olan yatırımda, engelliler için özel olarak tasarlanmış yaşam alanları ve sağlık merkezi ile Türkiye’nin ilk ve en büyük engelsiz şehri kuruluyor.


17.11.2012 Cumartesi günü ön talep satışlarına lansman fiyatları ile başlanacak olan projede ilk etapta 1+1 50 m2 devremülk daireleri satışa sunuluyor. 


7 günlük devreler halinde satışı gerçekleşecek olan Kula Termal Kompleksinde ayrıca 70 m2 1+1 dairelerde ilerleyen etaplarda satışa sunulacaktır.


Makrom Yapı Kula Termal Kompleks cumartesi satışa çıkıyor!


50 m2 dairelerde 1 salon, 1 yatak odası, ılıklama odası, hamam ve banyo bulunmaktadır. 


Full eşyalı olarak teknolojinin tüm imkanları ile donatılacak olan dairelerde devre başına yıllık aidat 100 Euro olarak belirlenmiştir.


Ayrıca içerisinde bir otel de bulunan Komplekse sosyal donatılar saymakla bitmiyor;


Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu, Anfi tiyatro, Termal Havuzlar, Sauna, Fin Hamamı, Voleybol ve basketbol sahaları, Fitness salonları, Hobi odaları, Çocuk oyun parkları, yürüyüş ve koşu parkurları, kapalı yüzme havuzu, otopark, Halı saha, Terapi Havuzu, Fizik Tedavi Havuzu, Güzellik Merkezi, Kuaför, Masaj ve Terapi Merkezi, Fizik Tedavi Bölümü, Kreş, SPA, Çamur Havuzu, Pet home, Çamaşırhane, Kafeler, Restoran, Alışveriş Merkezi, Sinema Salonları, Toplantı Salonları ve Düğün Salonları


İlk etabın Aralık 2013 tarihinde teslim edileceği Kula Termal Kompleksinin ikinci etabının Aralık 2014 ve 3. Etabının Aralık 2015 tarihlerinde teslim edilmesi planlanmaktadır.


Projenin ismi  Makrom Yapı  tarafından düzenlenen Proje İsim Yarışması sonucunda belirlenecektir. Kompleksin ismini bulan katılımcı bir devremülk devresi kazanacaktır. Proje yarışmasının Seçici Kurul üyeleri arasında Kula Belediye Başkanı Sayın Selim AŞKIN’da bulunmaktadır.

 

www.makromyapi.com

444 65 75

Ön talep formu için tıklayın



projeye sor



Geri Dön