27 / 04 / 2024

Makyol Santral buluşmalarının ilk konuğu “Taylan Kümeli” oldu!

Makyol Santral buluşmalarının ilk konuğu “Taylan Kümeli” oldu!

Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Makyol Santral projesinin tanıtım ofisinde Diyetisyen ve Sağlıklı Beslenme Uzmanı Taylan Kümeli’yi ağırladı...



Makyol Gayrimenkul, Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirdiği Makyol Santral’de Santral Buluşmaları etkinliği kapsamında ilk konuk olarak Diyetisyen ve Sağlıklı Beslenme Uzmanı Taylan Kümeli'yi ağırladı.

Makyol Santral buluşmalarının ilk konuğu “Taylan Kümeli” oldu!

Taylan Kümeli: “Ramazan’da Sahur veya İftar’da ne yiyeceğimizi bilmeliyiz”

Etkinlikte, yaklaşan Ramazan Ayı ile birlikte, beslenme konusunun çok daha fazla önemsenmesi gerektiğinin altını çizen Taylan Kümeli şunları söyledi: “Ramazan Ayı, sağlıklı beslenme sürecine ara vereceğimiz bir zaman dilimi değil. Önemli olan Sahur veya İftar öğünlerinde neyi ne zaman yiyeceğimizi bilmek. Sahura kalkmak, sahuru adeta bir kahvaltı gibi düşünmek gerekiyor. İftarı ise kendi içinde ikiye bölmeliyiz, öğlen ve akşam yemeklerini tek seferde iki farklı öğün yiyormuşçasına düşünerek yemeliyiz.”

Makyol Santral Yatırımcılarına Cazip Fırsatlar Sunuyor

Bahçeşehir’de, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere tamamı teras veya balkonlu farklı seçeneklerden meydana gelen Makyol Santral, yatırım yapmak veya kısa vadede cazip bir fırsatla birikimini değerlendirmek isteyen herkes için uygun seçenekler sunuyor. Özellikle Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt metrosunun tamamlanacak olmasıyla yüksek prim getirisi ön görülen Makyol Santral'da, ev sahibi olmak isteyenler için önemli bir yatırım değerine dönüşüyor. Kampanya dahilinde 2+1 daireler için aylık 3 bin 250 TL’den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Bölgenin Yeni Buluşma Noktası

Bahçeşehir’de şehir içi ve şehirlerarası ulaşımın önemli noktaları; TEM, D-100, Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı gibi ulaşım ağlarına kolayca ulaşılabilecek konumda yer alan Makyol Santral, bulunduğu bölgede metro istasyonuna en yakın projelerden biri olmakla birlikte; ev, iş, okul, alışveriş, spor gibi yaşama dair ihtiyaç duyulan her şeyin odak noktasında konumlandırılıyor. Cafe-restoran alanları ile sosyal ve ticari açıdan bölgenin yeni buluşma noktası olan Makyol Santral'da, Ramazan Ayı kampanyası ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.


Tel: 444 30 60
Web: http://makyolsantral.com.tr/

 


Geri Dön