27 / 04 / 2024

Malatya Beypazarı Belediyesi'ne yeni hizmet binası!

Malatya Beypazarı Belediyesi'ne yeni hizmet binası!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beypazarı Belediyesi, yeni hizmet binası için ilk kazmayı vurdu.



 

Kentin yaşam kalitesini arttırmak için birçok proje inşa eden Beypazarı Belediyesi, Yeni Belediye Hizmet Binası için ilk kazmayı vurdu.

Beypazarı Belediyesi'nde yer alan habere göre, kentin tarihi dokusuna uygun olarak projelendirilen Hizmet binasının inşa edileceği alanda yıllardır faaliyet gösteren İtfaiye binası,  Ankara  Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin Şehir Mezarlığı yanına yaptığı yeni binasına taşındı. Mevcut belediye hizmet binasın yanında bulunan alanda eski binaların yıkımı, temel kazma ve hafriyat çalışmalarına başlanıldı.

Mülkiyeti Beypazarı Belediyesi’ne ait olan parselde inşa edilecek olan yeni bina 10 bin 500 metrekarelik inşaat alanında 2 katı bodrum, 4 katı idari hizmet binası olmak üzere toplamda 6 kattan meydana gelecek. Yeni Hizmet Binası günlük hizmetlerin hızlı bir şekilde yapılacağı servisler ve müdürlüklerin hizmet ofisleri yer alacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Belediyesi Yeni Hizmet Binasının temelini önümüzdeki günlerde atmayı planladıkları belirtti. Kaplan "İlçemizde birkaç noktada hizmet vermekteyiz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına tüm hizmetlerimizi tek çatı altında birleştireceğiz. Beypazarı halkı ve bizler için çok büyük önem taşıyan bu projeyi önümüzdeki yıl tamamlayıp hizmete sunmayı hedefliyoruz. Halkımıza ve şehrimize yakışan, modern ve geleneksel çizginin bir arada olduğu bir yapı olacağı inancındayız. Sürekli büyüyen ve gelişen ilçemize yakışır, uzun yıllar ilçemize hizmet verecek ‘’Yeni Belediye Binası’’ şimdiden ilçemize hayırlı olsun"  şeklinde konuştu.


Geri Dön