11 / 05 / 2024

Malatya, bölgesel tren seferleriyle Ankara-Sivas YHT'ye bağlanacak! 20 Haziran'dan itibaren yüzde 50 indirimli! 

Malatya, bölgesel tren seferleriyle Ankara-Sivas YHT'ye bağlanacak! 20 Haziran'dan itibaren yüzde 50 indirimli! 

TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, "20 Haziran tarihi itibarıyla hizmet vermeye başlayacak bölgesel tren seferleriyle Malatya'yı Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na bağlayacağız" dedi ve hızlı tren ile Malatya-Sivas parkurunu birlikte kullananlara yüzde 50 indirim yapılacağını belirtti. 



TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Ufuk Yalçın, bölgesel treni aynı zamanda Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'na entegre edeceklerinin altını çizdi ve "Ankara ile Malatya arasında konvansiyonel hatta çalışmaya devam eden 4 Eylül Mavi Ekspresi ile 15 saat 30 dakika süren yolculuk, hızlı trenle yarı yarıya düşecek" ifadelerini kullandı. 

Ufuk Yalçın, konuya ilişkin açıklamasında, bu bağlantıyla beraber trenle ulaşımın Malatya-Ankara güzergahında 7 saat 20 dakikaya,  Ankara  ile Malatya arasında 6 saat 54 dakikaya ineceğini aktardı. 

Malatya, bölgesel tren seferleriyle Ankara-Sivas YHT ye bağlanacak! 20 Haziran dan itibaren yüzde 50 indirimli! 

Hızlı tren bağlantılı bölgesel trenler için yüzde 50 indirim

Ufuk Yalçın, Malatya yolcularının hızlı ve bölgesel treni beraber kullanarak Ankara ve İstanbul yönlerine yapacakları seyahatlerde Malatya-Sivas parkuruna yüzde 50 indirim uygulayacaklarına vurgu yaptı. 

Ancak sadece Malatya-Sivas parkurunda seyahat edecek vatandaşlar tam bilet ücreti ödeyecek. 

Malatya, bölgesel tren seferleriyle Ankara-Sivas YHT ye bağlanacak! 20 Haziran dan itibaren yüzde 50 indirimli! 

Yolcu tercihlerini dikkate alarak müşteri odaklı yaklaşımla hizmet sunduklarını dile getiren Yalçın, Ankara-Malatya hattında hizmet veren 4 Eylül Mavi Ekspresi'nin başkentten perşembe ve cumartesi, Malatya'dan cuma ve pazar olacakş şekilde 4 sefer olarak işlemeye devam edeceğine dikkat çekti. 

Yalçın, konuya ilişkin açıklamasını "Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'mız Abdulkadir Uraloğlu'nun destekleriyle Türkiye'nin dört bir köşesinde vatandaşlarımızı hızlı trenle buluşturmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanarak tamamladı. 

Migros'ta 1 kg ayçiçek yağı 25 liraya düştü! Yetişen sepetine ekleyecek!

IMF'den Euro Bölgesi için belirsizlik uyarısı!

Çiftçilere son dakika müjdesi! Bugün hesaplara tam 75,8 milyon TL yatıyor! Kalem kalem belli oldu! 


Geri Dön