02 / 05 / 2024

Malatya Pütürge Terminali'nin temeli atıldı!

Malatya Pütürge Terminali'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Pütürge Terminali'nin temelini attı.



 

Projesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan fiziki yapısının ise İstanbul Esenler Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan Pütürge İlçe Terminalinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, gerçekleştirilen temel atma törenine Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Pütürge Kaymakamı Erkan Savar, İstanbul Esenler İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, bazı daire başkanları, şube müdürleri, iş adamları, stk temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katılım gösterdi.
 
Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Pütürgeliler Federasyonu Başkanı Cihan Akköse temel atma töreninde birer konuşma yaptı.


İnsanın abadı insanın mutluluğudur 

İstanbul Esenler İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’da temel atma töreninde bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında İstanbul’da yaşayan Malatyalılara seslenen Göksu, “Bedenleri Esenlerde olan gözü doğduğu topraklarda olan kardeşlerimize hizmeti asli görevimiz olarak kabul ederiz. Asıl insanın abadı insanın mutluluğudur. Biz Esenlerde yaşayan insanlarımızın mutluluğunu ve beklentilerini karşılamaya çalışıyoruz. İnsanın en mutluğu olduğu anlar doğdu yerde kendi hatıralarını görebilmesidir. Esenler’de en fazla nüfusa sahip topluluk Pütürgelilere aittir. Aynı mutluluğu ve hüznü yaşadığımız Pütürgelilerle birlikte ilçemize Esenler Belediyemizin imzasını atıyoruz” diye konuştu.
 


Geri Dön