27 / 04 / 2024

Mall Of Istanbul Projesi'nde 444 bin TL'ye ofis! Yüzde 30'u satıldı!

Mall Of Istanbul Projesi'nde 444 bin TL'ye ofis! Yüzde 30'u satıldı!

Torunlar GYO tarafından AVM, rezidans ve ofis olarak tasarlanan Türkiye 'nin en büyük karma projesi Mall of İstanbul 'un ofisleri yoğun ilgi görüyor.    Projedeki ofislerin fiyatları 444 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



The Global RLI Awards 2011 'de Geleceğin Projeleri Üstün Başarı ödülüne layık görülen Mall of İstanbul 'daki ofislerin yüzde otuzu iki hafta içerisinde satıldı. Projedeki ofislerin fiyatları 444 bin TL ile 4 milyon 187 bin TL arasında değişiyor.

Türkiye 'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklıklarından Torunlar GYO 'nun, rezidans, AVM ve ofis alanlarından oluşan “Mall of İstanbul ” projesinde satışa çıkarılan ofislerinin yüzde otuzu iki hafta içerisinde satıldı. Dünyanın önde gelen perakende ve eğlence sektörü dergisi Retail&Leisure tarafından düzenlenen The Global RLI Awards 2011 'de Geleceğin Projeleri Üstün Başarı ödülünü (Highly Commended Project) alan Mall of İstanbul 'da toplamda dört farklı tipte ofis bulunuyor.

Mall of İstanbul projesinde, 28   bin m2 'lik ofis bloğundaki toplam 115 adet ofisin ilk etapta 75 adedi satışa çıkarıldı. A, B, D ve F olmak üzere dört farklı tipte ofisin olduğu projede fiyatlar, 116, 50 m2 de 444 – 482 bin TL + KDV, 195   m2 de 652 – 782 bin TL + KDV, 311,37 m2 de   1 milyon 59 bin TL – 1 milyon 233 bin TL + KDV ve son olarak 1.245 m2 lik ofisler de ise   4 milyon 187 bin   TL + KDV arasında değişiyor.

Lokasyonu, konsepti ve tasarımı ile prestijli bir yaşam sunan Mall of İstanbul projesinde, ofis kulesinde her katta kat bahçeleri bulunacak. Benzer projelere oranla asansör sayısı da fazla tutulan Mall of İstanbul ofisleri açılabilen pencereleri ve engelliler için düşünülen olanakları ile de dikkat çekiyor. Karma kullanım projesi olması sebebiyle her geçen gün değer kazanacak Mall

of İstanbul ofisleri hem sahiplerine hem de kullanıcılarına projede yer alan sosyal donatılar ile de ayrı bir sosyalleşme alanı sunacak.  

Mall of İstanbul Asya ve Avrupa yakasının önemli kavşak noktalarından İstanbul 'un gelişen ve değişen bölgesi Mahmutbey 'de, D-100, TEM ve iş dünyasının yeni merkezlerinden Basın Ekspres yollarının kesişim noktasında yer alıyor. En önemli bağlantı noktası ise havaalanına yakınlığı ve kısa süre içinde hayata geçmeye hazırlanan, Otogar-Bağcılar-Olimpiyat Köyü ve Havaalanı-İkitelli metro istasyonlarına direkt bağlantı imkanına sahip olması.

“Mall of İstanbul ” ayrıca Haziran ayı içerisinde dünyanın önde gelen perakende ve eğlence sektörü dergisi Retail&Leisure tarafından düzenlenen The Global RLI Awards 2011 'de Geleceğin Projeleri Üstün Başarı ödülünü (Highly Commended Project) almıştı.

444 2 664

http://www.mallofistanbul.com.tr/moi/

Mall of İstanbul'un görüntüleri için tıklayınız

İlgili haber için tıklayınız


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön