28 / 04 / 2024

Mall of İstanbul'da konut teslimine Kasım ayında başlanıyor!

Mall of İstanbul'da konut teslimine Kasım ayında başlanıyor!

Torunlar GYO’nun Mall of İstanbul projesinde sona gelindi. Konutlar, kasım ayı itibarıyla teslim edilecek. Torunlar, 1 milyar TL’lik proje için 50 milyon TL'lik de yol yatırımı yapıyor...




Torunlar GYO’nun Mall of İstanbul projesinde sona gelindi. Konutlar, kasım ayı itibarıyla teslim edilecek. Torunlar, 1 milyar TL’lik proje için 50 milyon TL'lik de yol yatırımı yapıyor.


TORUNLAR GYO’nun Basın Ekspres Yolu’yla TEM Atatürk Havaalanı sapağının kesiştiği noktada hayata geçirdiği ‘Mall of İstanbul’ son dönemece girdi. 


1081 KONUT, 180 OFİS VAR


Yüzde 95 oranda tamamlanan projede teslimler de kasım ayı sonu itibariyle başlıyor. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Emre Torun, ‘Mall of İstanbul’ projesinde toplam 1081 konut ve 180 ofisin yer aldığını söyledi.  Projenin yer aldığı bölgedeki trafiği rahatlatmak için yol yatırımlarına da başladıklarını anlatan Torun, “Proje etrafındaki yol yatırımlarını Torunlar olarak yine biz üstlendik. Başakşehir ve projeye yerleşim birimlerine Masko yönünden seyreden araçlar bu yaptığımız yollardan yararlanabilecek” diye konuştu.  


İSTASYONA TÜNELDEN GEÇİŞ


Mahmutbey-Bakırköy hattının Masko İstasyonu’na Mall of İstanbul’dan bir tünelle geçiş olacak. Torun, 2014’te bitmesi planlanan yol yatırımı için de 50 milyon TL harcayacaklarını belirtti. 


METREKARESİ 6 BİN LİRA OLDU


Konut ve ofislerin ise yüzde 70’inin satıldığını belirten Torun, “Satışın yüzde 23’ü 35 ülkeden yabancılara yapıldı. Başlangıçta 3 bin TL’nin altında olan metrekare satış fiyatların ise 5300-6200 TL arasına  çıktı” dedi.


Akşam



Geri Dön