28 / 04 / 2024

Maltepe Ada Life satılık!

Maltepe Ada Life satılık!

Firma: Çolakoğlu İnşaat

Proje: Adalife

Çolakoğlu İnşaat projesi olarak yükselen Maltepe Ada Life satılık daireler 140 metrekare ile 145 metrekare arasında alanlardan meydana gelen 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...



Adalife projesi, Maltepe'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Maltepe Ada Life satılık daireler 3 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. 


Maltepe Ada Life satılık konutların alanları ise 140 metrekareden başlıyor ve 145 metrekareye kadar yükseliyor.  Çolakoğlu İnşaat  tarafından yükselen projede 116 daire yer alıyor. 


Maltepe Ada Life Evleri kapsamında 5 blok ve de 7 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. Maltepe Ada Life satılık dairelerin fiyatları 395 bin TL'den başlıyor ve 550 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Maltepe Ada Life  ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Maltepe Ada Life teslimler hemen yapılıyor. 


Maltepe Ada Life Evleri kapsamında çocuk oyun parkı,  5 bin 500 metrekare yeşil alan, jakuzi, merkezi sistem ısıtma, fitness merkezi, sauna, güvenlik, kamelyalar ve kapalı otopark bulunuyor. 


Maltepe Ada Life iletişim

Telefon : 216 365 91 91

Web adresi : www.colakogluyapigrubu.com


projeye sor



Geri Dön