03 / 05 / 2024

Maltepe Nuvo Dragos fiyat!

Maltepe Nuvo Dragos fiyat!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Sıfır faizle 60 aya kadar vadelendirme yapılan Maltepe Nuvo Dragos fiyat lsitesi kapsamında metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, Özderici GYO imzasıyla yükseliyor...



İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de hayata geçirilen Maltepe  Nuvo Dragos  fiyat bilgileri konutun alanına, konumuna ve katına göre değişiyor. Projenin ilk etabında 484 adet konut yer alıyor. 


Nuvo Dragos Maltepe satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildi. Projede; spor alanları, sauna, fitness center, otopark, güvenlik, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar sunuluyor. 


Maltepe Nuvo Dragos fiyat metrekare bazında belirlendi. Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla yükselen proje, 52 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor. Proje toplamda 999 adet daire ve 7 adet dükkandan oluşuyor. 


Maltepe Nuvo Dragos fiyat!


Nuvo Dragos Maltepe teslim tarihi birinci etapta hemen gerçekleşirken, ikinci etapta 2015 yılı sonu olarak belirlendi. Projede konut sahibi olmak isteyenler için sıfır faizle 60 aya kadar  taksitlendirme imkanı sunuluyor. 


Maltepe Nuvo Dragos fiyat metrekaresi 4 bin 500 TL'den başlıyor. Satış süreci devam eden proje lokasyon olarak; Deniz otobüslerine 5-10 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 15 dakika mesafede konumlanıyor.


Nuvo Dragos Evleri iletişim:

Telefon: 0216 371 98 58

Web Adresi: www.nuvodragos.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön