27 / 04 / 2024

Maltepe Nuvo Dragos fiyat ve ödeme planı!

Maltepe Nuvo Dragos fiyat ve ödeme planı!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Maltepe Nuvo Dragos projesi 484 daire ve 8 ticari üniteden meydana geliyor.  Proje Özderici GYO imzası taşıyor. İşte Maltepe Nuvo Dragos fiyat ve ödeme planı...



Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Maltepe  Nuvo Dragos  projesi 484 daire ve 8 ticari üniteden meydana geliyor. 
 

52 bin metrekarelik alanda Eski Singer fabrikasının yerinde inşa edilen Nuvo Dragos projesi E3, TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine ve Carrefour Maltepe Park AVM'ye oldukça yakın bir mesafede yer alıyor. 
 

Özderici GYO imzası taşıyan Maltepe Nuvo Dragos Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire alternatifleri sunuluyor. 
 

Maltepe Nuvo Dragos fiyat ve ödeme planı!


Maltepe Nuvo Dragos'ta konut fiyatları 498 bin TL'den başlıyor.  İstanbul Anadolu Yakası'nda Maltepe'de konumlandırılan Nuvo Dragos'ta yüzde 20 peşinat sonrasında kalan yüzde 80 liste fiyatın üzerinden 60 aya 0 faiz, 120 ay için ise 0.45 faizle ödenebiliyor.  
 

Nuvo Dragos Evleri'nde daire sahiplerine açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, seyir terasları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları gibi donatılar sağlanıyor.
 

Nuvo Dragos Evleri iletişim! 
Tel : 0216 370 89 89
Web : http://www.nuvodragos.com
 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön