27 / 04 / 2024

Maltepe Ritim İstanbul ulaşım!

Maltepe Ritim İstanbul ulaşım!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Ritim İstanbul

Konum olarak İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Maltepe Ritim İstanbul ulaşım ve iletişim bilgilerinin detayları haberimizde yer alıyor...




İçerisinde çeşitli yaşam alanlarının barındıran  Ritim İstanbul  Maltepe'de, 863 rezidans daire, 250 home ofis, 114 ofis ve 146 mağaza yer alıyor.  Dumankaya İnşaat  imzası taşıyan Ritim İstanbul projesi İstanbul'un Maltepe bölgesinde konumlandırılıyor. Toplamda 1373 bağımsız alandan meldana gelen Ritim İstanbul'da daire tipleri 1+0, 1+1, 1.5+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 


32 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen İstanbul Ritim Evleri'nde yer alan dairelerin alanları, 1+0' larda 36 metrekare ile 37 metrekare arasında, 1+1'lerde 62 metrekare ile 72 metrekare arasında, 1.5+1'lerde 73 metrekare ile 77 metrekare, 2+1'lerde 95 metrekare ile 111 metrekare arasında, 3+1'lerde ise 156 metrekare ile 162 metrekare arasında değişim gösteriyor.


Maltepe Ritim İstanbul daire fiyatları:

Ritim İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 179 bin liradan başlıyor, 2 milyon 251 bin liraya kadar yükseliyor. 


Maltepe Ritim İstanbul ödeme: 

Maltepe Ritim İstanbul projesinde minimum yüzde 40 peşinat ödeniyor. Yüzde 10'luk üç ayrı ara ödemenin yapıldığı projede kalan kısım 36 aya kadar faizsiz bir şekilde vadelendiriliyor.


Maltepe Ritim İstanbul projesinde lobi alanları, dinlenme alanları, sauna, jakuzi, kütüphane ve seyir terası, kuru temizleme, terzi, ev temizliği, cam/çilingir hizmetleri ve açık yüzme havuzları gibi imkanlar mevcut.


Maltepe Ritim İstanbul nerede? 


Maltepe Ritim İstanbul adres: Tansel Cad. No:64-68 Cevizli Mah. Maltepe İstanbul

Telefon: +90 216 5115800

E-posta: [email protected]

Web: http://www.ritimistanbul.com


Maltepe Ritim İstanbul kroki: 


 Maltepe Ritim İstanbul ulaşım!


Maltepe Ritim İstanbul ulaşım!



Maltepe Ritim İstanbul ulaşım:


Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakika mesafede yer alan Ritim İstanbul Konutları, Kartal Metrosu'na 150 metre, Maltepe Deniz Otobüsü'ne 2 kilometre ve E-5 Karayolu yanında konumlanıyor.



Maltepe Ritim İstanbul yol tarifi:



E-5 (D 100) Kadıköy istikametinden geliş yönü:


E-5 (D 100) karayolunda Maltepe geçildikten sonra, Kartal istikametine doğru devam ediniz, sağ tarafınızda sırası ile önce Kartal Devlet Hastanesi ardından Anadolu Yakası Adalet Sarayı görülecektir. Adalet Sarayı’nı geçtikten 1 km. sonra ‘‘Kartal - Yavuz Selim Hastanesi, Yalova Feribot” tabelasından sağa dönülür, 20-30 m ileride Oto Sanayi tabelasından sağa dönülerek yan yola bağlanılır, E-5’e paralel devam edildiğinde sol tarafta Dumankaya Vizyon Rezidans bloklarının girişinde Ritim İstanbul Showroom Proje Deneyim Merkezi görülecektir. 


(FSM) TEM otoyolundan geliş yönü:


FSM Köprüsü, Kadıköy istikametine doğru geçilerek TEM otoyolundan devam ediniz, ‘’Sabiha Gökçen Havalimanı’’ tabelaları takip edilerek bu sapaktan sağa girerek yola devam ediniz ve gişeleri geçerek Anadolu Otoyoluna giriş yapmış olacaksınız, gişelerden yaklaşık 3-5km. kadar ilerleyiniz ve sonra‘’Samandıra –Sancaktepe - Kartal’’ sapağından sağa girerek gişelerden çıkış yapınız ve sol yöne ‘’Uğur Mumcu – Yakacık – Kartal’’ tabelasını takip ediniz, yaklaşık 3-4 km. devam edildikten sonra sol yön Kartal istikametini takip ediniz, 3-5 km. sonra Kartal Köprüsü geçildikten hemen sonra ’’Yanyol – Yavuz Selim Polikliniği’’ tabelasından tekrar sağa giriniz ve hemen 20-30 m. sonra ‘’Oto sanayi – Eğt. ve Arşt.‘’ tabelasından tekrar sağa saparak yan yola bağlanmış olacaksınız, yan yoldan 1km. kadar E-5’e paralel devam edildiğinde sol tarafta Dumankaya Vizyon Rezidans bloklarının girişinde Ritim İstanbul Showroom Proje Deneyim Merkezi görülecektir. 


Avrupa Yakası Boğaziçi Köprüsü'nden geliş yönü:


Boğaz Köprüsü’nü, Kadıköy istikametine doğru geçerek devam ediniz, ‘’Bostancı -  Ankara  –Haydarpaşa - Harem’’ tabelalarından sağa giriş yapılarak 250 m. devam edildikten sonra sola ‘’Göztepe – Bostancı - Ankara‘’ tabelası takip edilerek E-5 (D 100) karayoluna bağlanılmış olur, karayolu üzerinde Maltepe geçildikten sonra, Kartal istikametine doğru devam ediniz, sağ tarafınızda sırası ile önce Kartal Devlet Hastanesi ardından Anadolu Yakası Adalet Sarayı görülecektir, Adalet Sarayı’nı geçtikten 1 km. sonra ‘‘Kartal Yavuz Selim Hastanesi, Yalova Feribot” tabelasından sağa dönülür, 20-30 m ileride Oto Sanayi tabelasından sağa dönülerek yan yola bağlanılır, E-5’e paralel devam edildiğinde sol tarafta Dumankaya Vizyon Rezidans bloklarının girişinde Ritim İstanbul Showroom Proje Deneyim Merkezi görülecektir. 




Metrobüs ile geliş;


Uzun Çayır durağında inilir. Kartal istikametine giden toplu taşıma araçları kullanılabilir. 


Metro ile geliş;


Metro ile gelindiğinde Soğanlık durağında inilir. Kartal Oto Sanayi çıkışından (2 numaralı çıkış) çıkılarak 200 m mesafede satış ofisine ulaşılabilir. 


90 216 5115800

http://www.ritimistanbul.com

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön