22 / 05 / 2024

Maltepe Towers, projesi yediden yetmişe herkese hitap ediyor!

Maltepe Towers, projesi yediden yetmişe herkese hitap ediyor!

MALTEPE Towers, her ayrıntının özel olarak tasarlandığı ve uygulandığı bir proje oldu. Çocuklardan yetişkinlere, 7 yaşından 70 yaşına her kesin kendisi için oluşturulduğu sosyal alanlar Maltepe Towers da yer alıyor...





MALTEPE Towers, her ayrıntının özel olarak tasarlandığı ve uygulandığı bir proje oldu. Çocuklardan yetişkinlere, 7 yaşından 70 yaşına her kesin kendisi için oluşturulduğu sosyal alanlar Maltepe Towers da yer alıyor. Çocuk oyun alanları, yürüyüş parkurları sosyal ve sportif alanları ile maksimum yaşamın olacağı projede insanlar her anını dolu dolu yaşayacaklar. 2000m2 yi yeşil ve peyzaj alanına ayırdığımız Maltepe Towers, açık ve kapalı olmak üzere iki havuz bulunuyor. Projemizde cep sineması, toplantı ve etkinlik alanları, Fitness, Aerobik ve platis solonu, Lostra salonu, mini market, mini kuaför ve sosyal tesisler de yine projemizde yaşayacakların hizmetinde olacak. 


İstanbul' da yüzlerce aileyi ev sahibi yaparak inşaat sektörde üst sıralara J tırmanan Eys Grup İstanbul Maltepe'de Maltepe Towers projesine hız verdi. 1 998 yılından buyana İstanbul Anadolu yakasında birçok konur projesine imza atan Eys Grup 2014 yılma projeleri ile çok iddialı giren kurumlarımızdan. 


Şirket İstanbul Maltepe' de yapımına başlayacağı Maltepe Towers projesi için çok yakında kazmayı vuracak. Konum itibari ile Maltepe' nin tam merkez noktasında yer alan proje, örnek bir kentsel dönüşüm projesi. 


Maltepe Towers' da yaşamanın bir ayrıcalık olacağını kaydeden Eys Grup yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Taşan, şirket olarak Balıkesir Altınova' da başlayacakları başka bir projenin de haberini verdi. 5 blokta toplam 350 konutun yer alacağı projenin her yönü ile bölge içerisinde konut tanımını yeniden şekillendireceğini belirtti. 


İnşaat sektöründe faaliyete başladıkları günden buyana müşteri memnuniyeti ve güveni ile her yıl büyüdüklerini belirten Yaşar Taşan, Eys Grup un sektöründe sağladığı güvenin en büyük yatırımı ve gücü olduğunu ifade etti. 


Kentsel dönüşümün bilinenden daha da önemli bir proje olduğunu ifade eden Yaşar Taşan, Kentsel dönüşüm konusunda yerel yönetimlerin daha hızlı kararlar alması gerektiğini de belirtti. Taşan, prosüdür ve yönetmeliklerde bir takım karışıklıkların, belirsizliklerin olduğunu ve bunun da projelerin hayata geçirilmesini engellediğini, inşat şirketlerinin hızını kestiğini belirtti. 


Yaşar Bey, Eys grup bugünlere nasıl geldi? 

Eys grup, inşaat sektöründe 15 yılı geride bıraktı. Bu zamana dek yüzlerce ailenin en sahibi olma mutluluğunu paylaşmış bir kurumuz. İstanbul Anadolu yakasında, Üsküdar, Ümraniye, Çekmeköy, Maltepe, Ataşehir başta olmak üzere birçok semtte proje yaptık. 

Bununla beraber İstanbul' a yakın olan ilimiz İzmit' te de konut yapıp teslim ettik. 

Eys Grupun kurumsal yapısı hakkında bilgi verebilir misiniz? 

İnşaat sektöründe kurumsal bir yönetim anlayışı ile faaliyet göstermekteyiz. Mimar ve mühendislerden oluşan yönetim kadromuzundan tutun şantiye de çalışan kadromuza kadar her bir çalışanımız kendi alanında bilgi ve tecrübe sahibi. Kurumumuzun uygulamada yakaladığı sıfır hata başarısının sebebi de budur. 

Bugün şirket olarak projenin hazırlanma aşamasından malzeme seçimi ve uygulanmasına kadar yüksek kalite anlayışını şirket yönetimi olarak benimsedik. Bizim için kalite ve projemiz içerisinde yaşayacakların mutluluğu her şeyden daha önemli. 

Eys grup, çalışanından yöneticisine ve müşterisine kadar kocaman bir aile. 

Biz müşterilerinin de yönetimde söz sahibi olduğu ve onlarında aile içerisinden göründüğü bir aile şirketiyiz. Biz müşterilerinden güç alan, onlarla kol kola yürüyen, onlarla birlikte proje üretip hayata geçiren, güçlü bir kurumuz. 

Projenin Ekşioğlu inşaat ile Eys grup ortak girişimi olduğunu kaydeden Yaşar Taşan, projedeki her bir detayı mükemmel bir şekilde oluşturduklarını ifade etti Maltepe Toıvers projesi hakkında bilgi verebilir misiniz? 

Bu nroie Evs grubun proje ve uyguBda 15 yıllık birikimimiı zamana kadar sektörde imizin ve tecrübelerb bir sonucu. Maltepe' nin ie, şehir hayatının tam e hayata geçirdiğimiz pro"îcalıklarm ve farklılıkların â geldiği bir proje. 

>k halinde, bir artı sıfırdan rtı bire farklı m2 lerde arı insanların beğenisine ık. Konutlarımız 34 m2 den ı2 1er arasında değişiyor, çapalı devre kamera kayıt mi, kontrollü araç ve yaya ;i, uzaman güvenlik personelyangm ve duman alarmı sisıleri, her dairede görüntülü îrcom sistemi, ev televizyoıdan çocuk oyun parklarını îyebilme gibi sistemlerle insanları projemizde güven içerisinde yaşamalarını saylayacağız. 

Balıkesir Altmova'daki proje hakkında konuşabilir miyiz? 

Altmova'daki projemizi 5 blok halinde yapacağız. 

Toplam 350 konutluk bir proje. Yine sosyal alanları ile zengin, hem yazlık hem de günlük yaşam için mükemmel bir proje. Bölge ve civar halkının teveccüh gösterdiği beğendiği bir proje oldu. 

Kentsel dönüşüm konusunda ne düşünüyorsunuz? 

Kentsel dönüşüm ülkemiz için gerekli bir proje ama uygulamada bir takım sıkıntılar yaşanıyor. Örneğin yerel yönetimlerde bazı konuların net olmamasından ve bilgi yetersizliğinden dolayı uygulamada yavaş kalmıyor. 

Bir proje hazırlıyorsunuz, yatırım yapıyorsunuz, hızlı olmanız gerek ama bir bakıyorsunuz projeniz bir yıldan fazla belediyede imza ve onay için bekliyor. Depremin ne zaman geleceği belli mi? Bir an önce eski yapıların yıkılıp yenilerine güvenli yapıların yapılması amaç değil mi? O zaman biz neden bu kadar yavaş davranıyoruz? 

Bu konuda her şeyin net olması ve uygulamanın da hızlı bir şekilde yapılması gerekmektedir. 

Hedefler neler? 

Biz sektörümüzde güven duyulan ve saygı gören bir kurum haline geldik. Sektörümüzde yakaladığımız güven ve müşterilerimizden aldığımız destek ile projelerimize arar vermeden devam edeceğiz. İnsanlar güven içerisinde mutluluğu ve huzuru bir arada bulacakları projeleri insanlara sunacağız. 



Habertürk Gazetesi 


Geri Dön