29 / 04 / 2024

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları! 

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları! 

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte Mamak Eserkent 2021 kura sonuçları ve proje detayları...



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın önem verdiği projelerden biri olan  Mamak Eserkent Sosyal Konutları için yarın kura çekimi yapılacak. 

Başvuru sürecenin 1 Şubat'ta sona erdiği sosyal konut projesinde 400 daire yer alıyor. 

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları! 

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları!  

Mamak Eserkent Sosyal Konut  2021 kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Mamak Eserkent'te yer alan 1+1 daireler yeni evli ve 65 yaş üstü vatandaşlar için 100 TL'den kiraya verilecek. Proje dahilindeki sosyal konutlar sadece evli ve ve 65 yaş üstü vatandaşlara verilecek. 

Aylık gelirin 3 bin TL’yi aşmaması ve eşlerin üzerinde herhangi bir gayrimenkul olmaması şartının arandığı başvurularda ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma koşulu da aranıyor. Başvuru sahiplerinden ikametgahlarının en az 6 ay öncesinden itibaren Ankara’da olduğunu belgelemesi istenirken, taleplerin alınmasının ardından 1+1 konutlar noter huzurunda yapılacak çekilişle yeni sahiplerine teslim edilecek. 

Kura sonuçları için TIKLAYINIZ...

Mamak Eserkent Sosyal Konutları kura çekilişi yarın!


Geri Dön