06 / 05 / 2024

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni binası açıldı!

Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni binası açıldı!

Manavgat şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni hizmet binası düzenlenen törenle hizmete girdi. Törende konuşan Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, göreve geldikten sonra vermiş oldukları sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi.



Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası binasının açılışına Türkiye Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok, oda başkanları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, milletvekili adayları ve çok sayıda şoför esnafı ile vatandaş katıldı. 


Törende konuşan Manavgat Şoförler Odası Başkanı Mahmut Şafak, göreve geldikten sonra vermiş oldukları sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi. 

Göreve geldiklerinde hizmet binasının eski ve uygun şartlarda hizmet veremediğini anlatan Şafak, "Yaptırdığımız laboratuvar ölçümlerinde binamızın çürük olduğu tespit edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na durumu ilettik ve binamızı kentsel dönüşüm yasası kapsamına aldırdık. 

Bakanlığımızın ölçümlerinde de binamızın çürük olduğu lüfW Milli EhHİ r < £& k* M&tt iK belirlenirken 2 ay içinde yıkılması için tarafımıza tebligat yapıldı. Daha sonra tehlike arz eden binamızın yıkımını gerçekleştirdik. Bir kısmına kredi kullanarak bir kısmını da şoför esnafımızın desteği ile bu binayı inşa ettik" dedi. 

Türkiye Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ve Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok da kısa birer konuşma yaparak yeni hizmet binasının şoför esnafına ve Manavgat'a hayırlı olmasını diledi. 

Konuşmaların ardından plaket töreni gerçekleştirildi ve dualar eşliğinde yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.


Antalya Akdeniz Güncel


Geri Dön