30 / 06 / 2024

Manhattan'da 66 milyon dolarlık 3 daireyi bakıcısına bıraktı!

Manhattan'da 66 milyon dolarlık 3 daireyi bakıcısına bıraktı!

ABD'de 104 yaşında ölen Huguette Clark, kendisine bakmayan 4 çocuğundan intikam aldı... Clark, 20 yıl boyunca kendisine bakan göçmen kadına 100 milyon dolarlık mal varlığı bıraktı



ABD'nin hem serveti hem de münzevi yaşantısıyla en sır dolu zenginlerinden olan Huguette Clark, geçen ay 104 yaşında New York'ta öldü. Avukatı Wallace Bock'un sözcüsü Michael McKeon tarafından yapılan açıklamada, yaklaşık yarım yüzyıldır Manhattan'da kimsenin oturmadığı mülkleri ve Fransız bebeklerinden oluşan dev koleksiyonuyla bilinen Clark'ın sessiz sedasız hayata veda ettiği doğrulandı. Yaşamı boyunca 4 evlat edinen Clark, hepsine iyi eğitim sağladı. Ancak son 20 yıl boyunca kendisini görmek istemeyen 4 çocuğundan intikam almayı planlayan Clark, vasiyetiyle bunu başardı. 500 milyon dolar serveti olan Clark, 34 milyon dolarını bakıcısı Hadassah Peri'ye bıraktı. Ayrıca Manhattan'da toplam değeri 66 milyon dolar olan 3 daireyi de Hadassah Peri'ye veren Clark, 4 çocuğuna tek bir dolar dahi bırakmadı. Servetinin geri kalanını New York ve Los Angeles kentindeki sanat vakıflarına bağışlayan Huguette Clark, "Artık yaşamıyor olsam da, çocuklarımın yüzünü tahmin edebiliyorum"
diye bir de not bıraktı.

4 ÇOCUĞU DA ŞOK YAŞADI

Clark'ın evlat edindiği Ann, Devin, Frank ve Morgan açıklanan vasiyet nedeniyle büyük şaşkınlık yaşadı. Ann ve Devin, en kısa zamanda mahkemeye başvuracaklarını ve haklarını alacaklarını söyledi. Bu arada vasiyeti açıklayan avukatı Wallace Bock, "Çocukların bu tutumu doğal görülebilir ama çabaları sonucu değiştirmeyecek. Çünkü vasiyetteki imza gerçek" dedi.

Takvim


Geri Dön