02 / 05 / 2024

Manisa Demirci'de yeni devlet hastanesinin inşaatı aralıksız sürüyor!

Manisa Demirci'de yeni devlet hastanesinin inşaatı aralıksız sürüyor!

Manisa Demirci - Salihli karayolu üzerinde yapımı devam eden hastane inşaatını yerinde inceleyen Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, yeni hastanenin 2015 yılı sonunda hizmete girebileceğini söyledi...




Yıllardır Demirci ilçesinin sağlık sorunlarının çözümü yolunda atılan en önemli adım olan Demirci’ye yeni Devlet Hastanesi yapımında başlanılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.


Demirci ilçesinde yapımına başlanılan yeni devlet hastanesi inşaatını yerinde incelemek üzere inşaat alanında incelemelerde bulunan Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.


Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin yaptığı açıklamada; “Sağlık tüm insanoğlu için çok önemli. Bilindiği üzere Demircimize daha modern ve son sistem teknolojilerinin kullanıldığı yeni bir devlet hastanesi yapımı konusunda önemli girişimler yaptık. Bugünde yeni hastanemizin inşaatında incelemeler yapmak üzere ziyaret gerçekleştirdik. İnşallah 2015 yılının Haziran veya Eylül ayında teslim tarihi itibariyle muhtemelen yeni hastanemizde hizmet verilmeye başlanılacak. Yeni hastanemiz hizmete başlayınca vatandaşımız da daha modern bir binada hizmet almaya başlayacaktır.” dedi.


Hastanenin yapım sürecinin üç dört yıllık bir hikayeyi barındığını ifade eden Kaymakam Yalçın Sezgin, “Hastanemizin yapım sürecinin malum olmak üzere üç dört yıllık bir hikayeyi barındırıyor. Yeni hastane konusunda girişimlerde bulunduğumuzda bazı güçlüklerle karşılaştık. Bizim işimizi kolaylaştırma noktasında değil de olmazların noktasında da engeller çıktı. Bunlar spekülasyon bazında olan şeylerdi. Hastane olmayacak diyenlere hastane olacağını biz her zaman söyledik. Demircimize bu sağlık hizmetinin kazandırılacağını ifade ettik. Bu konuda basında arşivimizde çok sayıda beyanatımız var. Böyle anlamlı bir günde Tıp Bayramında hastanemizin inşaatını incelemek istedim. Bu yapı karşısında sanıyorum her halde dün bizi eleştirenler bugün bu yapıyı görünce evet biz yanlış yaptık diyeceklerdir.” dedi.


Kaymakam Sezgin konuşmasının sonunda hastane yapımı sürecinde emeği geçen Sağlık Bakanlığına, Milletvekillere ve emeği geçenlere teşekkür etti. İncelemeler de Kaymakam Yalçın Sezgin’e Manisa Kamu Hastaneleri Kurumu Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Türkyılmaz, Demirci Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. İlker Çokboz eşlik etti.



Milliyet


Geri Dön