19 / 05 / 2024

demirci salihli karayolu üzerindeki hastane

demirci salihli karayolu üzerindeki hastane

Manisa Demirci - Salihli karayolu üzerinde yapımı devam eden hastane inşaatını yerinde inceleyen Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, yeni hastanenin 2015 yılı sonunda hizmete girebileceğini söyledi...

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap başvuruları yarın son!

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap Evleri'nde yer alan toplam 472 konut satışa sunuluyor. TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap başvuruları yarın son.

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap son başvuru günü!

Başvuru bedeli olarak 4 bin TL ödeme yapılan TOKİ Manisa Salihli Evleri'nde 472 konut satışa sunuluyor. TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap son başvuru günü 30 Temmuz 2015 olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı son başvuru tarihi!

4 bin TL başvuru bedeli ödenen TOKİ Manisa Salihli Durasıllı Konutları'nda 472 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Manisa Salihli Durasıllı son başvuru tarihi 30 Temmuz olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

4 bin TL başvuru bedeli olarak ödenen TOKİ Manisa Salihli Durasıllı Evleri'nde 472 konut satış sunuluyor.Peki TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

Manisa Salihli'deki Tip Ev projesinde ilk ruhsat verildi!

SALİHLİ'de Büyükşehir Yasası kapsamında köyden mahalleye dönüştürülen ve imar planı bulunmayan yerleşim yerlerinde uygulanmak üzere Salihli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan ücretsiz " Tip Ev Proje " hizmeti ses getirdi.

Salihli'de Tip Ev Projesi'ne ruhsat verildi!

Salihli Belediyesi, Köyden Mahalleye Dönüşen Ve İmar Planı Bulunmayan Yerleşim Yerlerinde Uygulanmak Üzere İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ücretsiz " Tip Ev Proje " hizmeti ses getirdi.

Aksaray-Adana Karayolu üzerinde otel inşa edilecek!

Aksaray-Adana Karayolu Taşpınar Belediyesi giriş kavşağı üzerine 24 odalı yaklaşık 2 Milyon Lira maliyetli 3 yıldızlı otel yapılacak. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanarak faaliyete geçmesi bekleniyor.

Trabzon Akçaabat karayolu ve rekreasyon alanı imar planı askıda!

Trabzon Akçaabat İlçesi “Karayolu, Arıtma Tesisleri ve rekreasyon alanı” amaçlı 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği askıya çıktı...

Salihli'ye spor salonu ve yüzme havuzu müjdesi!

Salihli halkını sevindirecek spor salonu ve kapalı yüzme havuzunun protokolünü imzalayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ‘birlikten kuvvet doğar’ mesajı verdi.

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı başvuruları bugün bitiyor!

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 'da 84,40 metrekarelik 2 oda 1 salon daire seçeneği yer alıyor. TOKİ Manisa Salihli Durasıllı başvuruları bugün bitiyor.

Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap TOKİ başvuruları yarın son!

84,84 metrekare alana sahip Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap TOKİ Evleri 2 oda 1 salon daire seçeneğinden oluşuyor. Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap TOKİ başvuruları yarın son kez kabul edilecek.

Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap TOKİ son başvuru günü!

TOKİ Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap'ta 472 konut satıyor. Manisa Salihli Durasıllı 2. Etap TOKİ son başvuru günü 30 Haziran 2015 olarak belirlendi.

Salihli'de TOKİ kura çekimi yapıldı!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) ile Salihli Belediyesi işbirliğiyle Salihli’nin Taytan Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen 141 adet toplu konut için kura çekimi yapıldı.

demirci salihli karayolu üzerindeki hastane Haberi

demirci salihli karayolu üzerindeki hastane


Yıllardır Demirci ilçesinin sağlık sorunlarının çözümü yolunda atılan en önemli adım olan Demirci’ye yeni Devlet Hastanesi yapımında başlanılan çalışmalar aralıksız devam ediyor.


Demirci ilçesinde yapımına başlanılan yeni devlet hastanesi inşaatını yerinde incelemek üzere inşaat alanında incelemelerde bulunan Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin, çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.


Demirci Kaymakamı Yalçın Sezgin yaptığı açıklamada; “Sağlık tüm insanoğlu için çok önemli. Bilindiği üzere Demircimize daha modern ve son sistem teknolojilerinin kullanıldığı yeni bir devlet hastanesi yapımı konusunda önemli girişimler yaptık. Bugünde yeni hastanemizin inşaatında incelemeler yapmak üzere ziyaret gerçekleştirdik. İnşallah 2015 yılının Haziran veya Eylül ayında teslim tarihi itibariyle muhtemelen yeni hastanemizde hizmet verilmeye başlanılacak. Yeni hastanemiz hizmete başlayınca vatandaşımız da daha modern bir binada hizmet almaya başlayacaktır.” dedi.


Hastanenin yapım sürecinin üç dört yıllık...