29 / 04 / 2024

Manisa Şehir Hastanesi 2017'de hazır olacak!

Manisa Şehir Hastanesi 2017'de hazır olacak!

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kırtık'da incelemelerde bulundukları 570 yataklı hastanenin önümüzdeki yıl bitirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.



AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kırtık'da incelemelerde bulundukları 570 yataklı hastanenin önümüzdeki yıl bitirilmesinin hedeflendiğini açıkladı. 


AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Kırtık'ta yapımı devam eden 570 yataklı şehir hastanesi şantiyesinde incelemelerde bulundu. 


'Kazançlı bir yıl' Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik inşaatın son hızıyla devam ettiğini ve çalışmaların çok kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi. 


2017 yılının Şehzadeler ilçesi için çok kazançlı bir yıl olacağını ifade eden AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, "Şehir hastanesinin deprem izolatörleri özel olarak bu bina için üretildiği için burada biraz gecikme oldu. Önümüzdeki yıl Şehzadeler ve Manisamız için önemli bir yıl olacak. Bir yandan İstanbul-İzmir Otoyolu, bir yandan da şehir hastanemiz, Manisamıza, Şehzadelerimize kazandırılmış olacak. 

Bu hastanemiz, Şehzadelerimizin yeni gelişen bu bölgemize müthiş bir ivme kazandıracak ve ciddi bir cazibe merkezi olacak. İnşallah bu hızla bu hasta- nemizi önümüzdeki yıl Manisamıza kazandırmış olacağız" dedi.


Milliyet Ege



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapımı süren 570 yataklı şehir hastanesi şantiyesinde inceleme yaptı. Recai Berber, 2017'nin Şehzadeler için kazançlı bir yıl olacağını belirterek" Bir yandan İstanbul-İzmir Otoyolu, bir yandan da şehir hastanesi, Şehzadeler'e müthiş bir ivme kazandıracak" dedi. Berber, 570 yataklı modern tesisin bölge hastanesi olarak hizmet vereceğini, Şehzadeler'in cazibesinin artacağını ifade etti. Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de hastanenin bölgede sağlık hizmetlerinin daha modern biçimde verilmesine katkı sağlayacağını kaydetti. 


Sabah










Bu haber Yeni Asır Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapım çalışmaları devam eden 570 yataklı şehir hastanesi şantiyesinde açıklama yaptı. Hastanenin tamamlanmasıyla Şehzadeler'in önemli bir proje kazanacağını açıklayan Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Manisa Milletvekilimiz Recai Berber'le birlikte Şehzadeler'de yapımı son hızıyla devam eden hastane inşaatındayız. Bu çalışmalar kısa süre içinde tamamlanacak ve bu bölgelerin güzelleşmesine ciddi bir katkıda bulunmuş olacak" dedi.


2017 ŞEHZADELER'İN YILI OLACAK


2017 yılının Şehzadeler için kazançlı bir yıl olacağını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, "Şehir hastanesinin deprem izolatörleri özel olarak bu bina için üretildi, bu nedenle biraz gecikme oldu. Gelecek yıl Şehzadeler ve Manisa için önemli bir yıl olacak. Bir yandan İstanbul-İzmir Otoyolu, diğer yandan şehir hastanesi Manisa'ya kazandırılacak. Bu hastane, Şehzadeler'e müthiş bir ivme kazandıracak ve ciddi bir cazibe merkezi olacak" diye konuştu.


Geri Dön