06 / 05 / 2024

Manisa Selendi Köprüsü ne zaman açılacak?

Manisa Selendi Köprüsü ne zaman açılacak?

Selendi'nin Dere ile Çampınar mahallelerini birbirine bağlayacak köprünün yapımında çalışmalar hız kazandı. Köprü çalışmalarının devam ettiği bölgeye gelen Çampınar Mahalle Muhtarı Halil Öz, yarım asırlık hayallerinin gerçekleştiğini söyledi.



Manisa Selendi'nin Dere ile Çampınar mahallelerini birbirine bağlayacak köprünün yapımında çalışmalar hız kazandı. İki mahalle arasındaki bozuk yolların düzeltilmesinin ardından Selendi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde görevli inşaat teknisyeni İbrahim Kara ile birlikte köprü çalışmalarının devam ettiği bölgeye gelen Çampınar Mahalle Muhtarı Halil Öz, yarım asırlık hayallerinin gerçek olduğunu söyledi. Bu güne kadar her gelen siyasetçinin kendilerine köprü sözü verdiğini kaydeden Öz, "Büyükşehir kanunuyla mahalle statüsüne kavuşan köyümüze 1970 yılından bu yana gelen her siyasetçi köprü sözü verdi. Verilen sözlerin ardından bir ekip gelir kireç döker, ölçüm yapar giderdi. Ancak sözler havada kalırdı" dedi.


Üç ayda tamamlanacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yerel seçimler öncesinde mahallelerini ziyaret ettiğini hatırlatan Öz, şunları söyledi: "Mahallemize destek için gelen Başkan Ergün, traktörle çaydan geçti. Kahvehanede konuşurken bize köprüyü yapma sözü verdi. Ne zaman iş makinelerini mahallemizde gördük, o zaman hayallerimiz gerçek oldu." Mayıs ayında temeli atılan köprünün üç ay içerisinde tamamlanacağı belirtildi. 900 bin liraya tamamlanacak ve iki mahalleyi birbirine bağlayacak köprü, 113 metre uzunluğunda olacak.


Yeni Asır


Geri Dön