25 / 05 / 2024

Manisa'da 851 bin TL'ye satılık 4 katlı otel!

Manisa'da 851 bin TL'ye satılık 4 katlı otel!

Salihli Satış Memurluğu, Manisa İli, Salihli İlçesi, Gaziler Mahallesi,   3168 ada, 16 parselde yer alan 380 metrekare kargir 4 katlı oteli satışa sunuyor



Salihli Satış Memurluğu tarafından verilen ilan şu şekilde;

TAşžINMAZIN AçIK ARTIRMA İLAN

2010/24 SATIşž

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi,önemli özellikleri:

Taşınmazın tapu kaydı ve niteliği:

Tapu Kaydı: MANİSA ili, SALİHLİ ilçesi, GAZİLER MAH., pafta, 3168 ada, 16 parsel, 380 m2, kargir 4 katlı otel Özellikleri:
KARGİR 4 KATLI OTEL,

Taşınmazın zemin kat 380 m2 depo veya dükkan, 1. Katı 380 m2 sıhhi banyo, 2. Katı, 380 m2 otel ve 3. Kat 300 m3 otel olarak kullanılmaktadır. Geri kalan 2 odalı çamaşırhane ve teras olarak kullanılmaktadır.Üst katlar kati yakıtlı kalorifer ile ısıtılmaktadır. Taşınmaz yaklaşık 35-40 yıllık olduğu tahmin edilmekte olup betonarme tarzda inşaa edilmiştir. 1. Zemin kat, arsanın tamamına oturmaktadır. Girişin sağında 2 adet oda bulunmaktadır. Duvarlar kısmen mozaikle kaplıdır. Taban betondur. Arka kısımda ayrı bir bölüm içinde kalorifer kazanı ile artezyen bulunmaktadır. Tavan ve duvarlar kireç badanalıdır. 1. Kat, sıhhi banyo olarak kullanılmaktadır. 32 adet banyo ile tuvaletler bulunmaktadır. Duvar ve zemin mozaik kaplıdır. Kapılar demir doğrama ile yapılmıştır. Kat girişinde dinlenme bölümü mevcuttur. 2. Kat, otel olarak kullanılan bu katta tek ve çift yataklı olmak üzere toplam 18 oda bulunmaktadır. Oda kapılara ahşap ve pencereler, alüminyum doğramadan yapılmıştır. Bazı odalarda tuvalet mevcuttur. Odaların zeminleri karoplaka, kat zemin ve duvarlar kalebodur ile kaplıdır. 3.Kat, otal olarak kullanılan bu katta tek ve çift yataklı olmak üzere toplam 16 oda bulunmaktadır. Oda kapılara ahşap ye pencereler, alümünyum doğramadan yapılmıştır. Bazı odalarda tuvalet mevcuttur. Odaların zeminleri karoplaka, -kat zemin ve duvarlar kalebodur ile kaplıdır. Arka kısımda teras, 2 odalı çamaşırhane ve çamaşırhanelenin üzerinde su deposu mevcuttur. Binanın ön cephesi ve yan duvarları kalebodur ile kaplı olup, kat merdivenleri mermerdir. Taşınmaz şehir merkezinde ticari sahada olup 5 kat inşaat müsaadelidir. Zemin kat komple doldurulup üst katlar ise h/2 çekildikten sonra komple 5 kat inşaat yapılabilir. Taşınmazın belediyenin tüm hizmetlerinden yararlanmaktadır. İmar Durumu: Bitişik nizam 5 katlı ticari alanda kalmaktadır.

Satış Saati: 10:00-10:10 - Arası

Muhammen Bedel: 851.200,00-TL

Satış şžartları:

1-Satış 08/03/2011 Salı günü yukarıda belirtilen saatler arasında, SALİHLİ ADLİYESİ HUKUK MAHKEMELERİ YAZI İşžLERİ MÜDÜRLÜÄžÜ ODASI adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin yüzde 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çık ¬mazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 18/03/2011 Cuma günü aynı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya, çıkarılacaktır. Bu arttırmada da rüçhanlı alacaklıların alacakları toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin yüzde 40'ını bulması lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin yüzde 20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcıya istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile % 18 K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde memurluğumuza bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen, veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra iflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İki ihale arasındaki farktan ve yüzde 10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiç bir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5- şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla memurluğumuza başvurmaları gerekmektedir.
İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan
olunur. 24/01/2011
(*) İlgililer tabirine irfıfakhakkı sahipleri'de dahildir.
(İİKm.126)


Geri Dön