04 / 05 / 2024

Manisa'daki su depoları yenileniyor!

Manisa'daki su depoları yenileniyor!

MASKİ’nin ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi alan Nohutçu, ilçede bulunan içme suyu depolarının yenileme çalışmalarını denetledi .



Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Gölmarmara’ya inceleme ziyareti düzenledi. MASKİ’nin ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi alan Nohutçu, ilçede bulunan içme suyu depolarının yenileme çalışmalarını denetledi.


MASKİ Genel Müdürlüğü’nün, Manisa genelinde yürüttüğü çalışmalar vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda, hizmetlerin aynı kalitede sürekliliğini sağlamak için ilçeler düzenli olarak ziyaret edilip, incelemelerde bulunuluyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, ilk olarak ilçedeki MASKİ hizmet binasını ziyaret etti. Nohutçu, ardından, MASKİ’nin ikinci etap depo yenileme çalışmaları kapsamında Merkez içme suyu deposunda yapılan çalışmaları denetledi. Nohutçu, “İlçemizde Çömlekçi, Ozanca, Çamköy ve Beyler mahallelerindeki depo bakım-onarımları tamamlandı. İkinci etapta ihaleye çıkılan Kılcanlar, Kayaaltı, Yeniköy, Tiyenli ve Merkez içme suyu deposunda çalışmalar devam ediyor. Merkez içme suyu deposundan Ozanca’daki su deposuna su ulaşmasını sağlayacak 4 bin 325 metrelik hattın çalışmaları da başlayacak” dedi.


Çalışmalarımız seri bir şekilde sürüyor


MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, idare olarak Manisa’nın her noktasında yapılan çalışmalara büyük önem verdiklerini söyledi ve şu açıklamaları yaptı: “İlçelerimizde yapılan işleri yakından takip ediyoruz. İlk etapta ihaleye çıkılan içme suyu depolarındaki bakım-onarım çalışmalarını tamamladık. Şimdi ikinci olarak ihale çıkılan depolarımızdaki çalışmalar başladı. Bu çalışmaları da yerinde inceliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün su depolarının daha sağlıklı bir yapıya kavuşturulmasına büyük önem veriyor. Biz de bu kapsamda çalışmalarımızı seri bir şekilde sürdürüyoruz” açıklamalarını yaptı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön