04 / 05 / 2024

Gölmarmara’nın su depoları yenileniyor!

Gölmarmara’nın su depoları yenileniyor!

MASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesinde yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Gölmarmara ilçe merkezinde bulunan İsmet Paşa Mahallesi ve Kumçayı Mevki olarak adlandırılan noktadaki su depoları ile terfi merkezleri yenilendi.




Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinde su depoları ve terfi binalarında yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.

Vatandaşların kaliteli ve sağlıklı su kullanmaları için çalışmalarını ara vermeden sürdüren MASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesinde yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Gölmarmara ilçe merkezinde bulunan İsmet Paşa Mahallesi ve Kumçayı Mevki olarak adlandırılan noktadaki su depoları ile terfi merkezleri yenilendi. Binaların dış görünümünü, elektronik aksamları, iç bakımı ve çatı kaplamaları yenileme kapsamına alınırken, eski hallerinden eser kalmayan su depoları ve terfi merkezleri vatandaşlar tarafından da beğenildi. Gölmarmara ilçesinde yaşayan vatandaşların içme suyunda sorun yaşamamaları için çalışmaların sürdürüldüğü belirtilirken, özellikle su depoları ve terfi merkezi çevresinde bulunan olumsuz unsurların da ortadan kaldırıldığı belirtildi. Gölmarmara ilçesine verilen içme suyunda kaliteyi arttırmak için çalışmaların devam edeceği belirtildi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön