13 / 05 / 2024

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.



Peki Mansion Cadde Başakşehir projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Mansion Cadde Başakşehir projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? Mansion Cadde Başakşehir projesi için açıklanan ödeme planı nasıl? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Mansion Cadde Başakşehir projesi detayları...

Lokasyonuyla dikkat çeken Mansion Cadde Başakşehir projesi Kayaşehir Merkez metro istasyonuna 500 metre, Çam ve Sakura Hastanesi'ne 1,5 kilometre, Millet Bahçesi'ne 1 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Yatay mimari anlayışıyla hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesin teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Projede yer alan 2 oda 1 salon konutların brüt alanları 94 metrekare ile 138 metrekare arasında değişiyor. Fiyatların 7 milyon TL'den başladığı Mansion Cadde Başakşehir projesinde yüzde 50 peşinat ödendiğinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede ayrıca peşin ödemelerde indirim de yapılıyor.

Aile konseptiyle hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesinde yüzme havuzu, fitness salonu, Türk Hamamı ve sauna gibi sosyal alanlar da bulunuyor.

Web: http://www.mansioncadde.com/

ONYX  Ankara  için düğmeye basıldı! Sincan'a 353 konut ve 85 dükkanlık yeni proje geliyor!

Ayos Meram Konakları satışta! Yeni proje!

Tual Gölyaka 2. Kısım satışa çıktı! Vade farksız 60 ay taksit fırsatı!


Geri Dön