28 / 04 / 2024

Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi!

Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi!

Firma: İntek Konut İnş. A.Ş. & Som Plus Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. & Nurgroup Ziraat İnş. Tic. Ve San. Ltd. Şti. İş Ortaklığı

Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi ve proje detayları...



Satışların bugün itibariyle başladığı Meydan Başakşehir projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa ediliyor.

Meydan Başakşehir projesinde toplam 540 adet konut bulunuyor. Meydan Başakşehir İntek Konut İnş. A.Ş. & Som Plus Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. & Nurgroup Ziraat İnş. Tic. Ve San. Ltd. Şti. İş Ortaklığı ve  Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor.

Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi!
Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

Başakşehir'in kalbinde yer alan Meydan Başakşehir projesinin arsa alanı 63 bin 474 metrekare ve toplam emsale esas inşaat alanı 95 bin 211 metrekare şeklinde belirlendi. 

Başakşehir Göçmen Konutları'nın hemen yanında yükselen Meydan Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi!
Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları ile ilgili bazı bilgiler verelim. 

Meydan Başakşehir Başakşehir in kalbi fiyat listesi!

Konut kredisi kullanımı ile ev sahibi olunabilen Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi projesinde konutların yanı sıra ticari alanlar ve ofisler de yer alacak.

Proje için arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar 690 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 625 milyon 300 bin TL teklif verilmişti.

Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi!
Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi henüz belli olmadı. Meydan Başakşehir Başakşehir'in kalbi fiyat listesi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Web: http://meydanbasaksehir.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön