02 / 05 / 2024

Manzara Adalar'da teslimler 2018'de!

Manzara Adalar'da teslimler 2018'de!

İŞ GYO'nun 300 milyon dolarlık Kartal projesi Manzara Adalar'da inşaat başladı. Projede teslimler 2018 yılının ilk çeyreğinde yapılacak İş GYO Kartal projesini 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriyor.



Manzara Adalar adı verilen proje; üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşuyor. 


975 ADET KONUT VAR 

İnşaat çalışmalarının Nisan ayında başlatıldığı Manzara Adalar'da teslimler ise 2018 yılının ilk çeyreğinde yapılacak. Toplam 975 adet konutun yer aldığı Manzara Adalar'da stüdyodan 5+1'e kadar değişen konut tiplerini bulmak mümkün. 



Mimaride dünya imzası İnternet ortamında 3 boyutlu olarak gezilebilen Manzara Adalar, bu uygulamayla haritadaki gerçek konumunda ve tüm detaylarıyla görülebiliyor. Manzara Adalar, dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman tarafından tasarlandı. Sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 15 dakika mesafede bulunan projede geniş sosyal olanaklarda bulunuyor. 



HER DAİREYE DEPO 

Bu olanaklar arasında; kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fıtness center, hobi odaları, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi yer alıyor.Projede yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik sosyal tesis alanının yanı sıra, 7/24 özel güvenlik, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış depo alanı, tüm dairelerde 24 saat kesintisiz eneıji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu gibi özellikleri geliyor. 



Posta Ek


Geri Dön