02 / 05 / 2024

MAPIC, Ali Babacan'ı sektör devleriyle buluşturuyor!

MAPIC, Ali Babacan'ı sektör devleriyle buluşturuyor!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacanın da katılımıyla Fransa Palais de Festivals-Cannesda üç gün boyunca gerçekleşecek fuar 67 ülkeden 7400 katılımcı, 2197 perakendeci ve 750 yatırımcıyı buluşturuyor



Alkaş Perakende Hizmetlerinin Türkiye temsilciliğini yaptığı, dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC, 16-18 Kasım 2011 tarihleri arasında Zorlu Gayrimenkul, Öncüoğlu Mimarlık, Rönesans Gayrimenkul, Eroğlu Yapı, Elemeği İnşaat, IMS ve Çilek Mobilya stant ile katılım gösterirken  Ankara  Ticaret Odası (ATO) hem stant hem de 40 kişilik bir heyet ile Mapic fuarında yer alıyor.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacanın da katılımıyla Fransa Palais de Festivals-Cannesda üç gün boyunca gerçekleşecek fuar 67 ülkeden 7400 katılımcı, 2197 perakendeci ve 750 yatırımcıyı buluşturuyor. Türkiyeden ise 92 firmanın 300e yakın üzerinde temsilcisi Mapic fuarına ziyaretçi olarak katılım gösteriyor.

Mapic fuarında Jones Lang Lasalle Türkiye Başkanı Avi Alkaşın moderatörlüğünde gerçekleşecek olan What is Going on in Turkey konulu Türk Panelinde AMPD başkanı Mehmet Nane, AYD başkanı Hakan Kodal ve BMD başkanı Yılmaz Yılmaz sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunacak.


Rönesans Gayrimenkulun ev sahipliğinde

17 Kasım Perşembe akşamı Başbakan Yardımcısı Ali Babacanın katılımıyla bir akşam yemeği düzenliyor. Aynı zamanda fuar süresince gerçekleştirilecek Speed Matching oturumlarında Türk firmaları da uluslararası platformda kendi markalarını tanıtma imknına sahip oluyor.

Bu sene AVM projelerinde Zorlu Center, perakende konseptlerinde ise Flormar, Colins, Çilek yer alıyor.

Mapic fuarı ile ilgili detaylı bilgi burada:

www.mapic.com


Geri Dön