29 / 04 / 2024

Mar Yapı'nın yeni projesinde Philippe Starck imzası!

Mar Yapı'nın yeni projesinde Philippe Starck imzası!

Mar Yapı, dünyanın önde gelen tasarım markalarından Yoo ile işbirliği yaptı. Mar Yapı'nın yeni projesine Yoo markasının kurucu ortağı ve kreatif direktörü Philippe Starck'ın adı verildi.



Mar Yapı, Basın Ekspres yolunda hayata geçireceği projesi için dünyanın önde gelen tasarım markalarından Yoo ile işbirliğine gitti. Projeye de Yoo kurucu ortağı ve kreatif direktörü Philippe Starck'ın adı verilerek, 'G - Yoo Inspired by Starck' oldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, daha önceki projelerinden ev sahibi olan yatırımcıların, Philippe Starck'ın tasarımlarını takip eden veya ilk kez ünlü tasarımcının geliştirdiği projeden ev sahibi olmak isteyenlerin ön talep başvurularının ilk satış hedeflerini büyük oranda geçtiğini söyledi. 


Metrekaresi 4500 TL 


Özkök, "Dünyanın çeşitli metropollerinde yer alan Yoo projelerinin de bazen üç saat, ya da bir kaç gün gibi hızlı sürelerde tükenmeleriyle ilgili rekorları bulunuyor. Bunlara bir yenisini de İstanbul'da Mar Yapı ortaklığı ile G - Yoo Inspired by Starck projesi eklenebilir" dedi. 


Yatırım bedeli 200 milyon lira olacak proje toplam 17 bin 226 metrekare üzerinde yükselecek, tamamlandığında ise 95 bin metrekare alana sahip olacak. Güneşli'de bulunan G projesi 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0, 1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındıracak. Metrekare fiyatları ise 4 bin 500 liradan başlayacak. 


'EN İDDİALI PROJE' Toplantıya katılan Starck, "Türkiye'deki en büyük projem için çok heyecanlıyım. Üstelik bu yıl 15. yaşını kutlayan Yoo markasının da en iddialı projesi olacak" dedi. Özkök ise, yaşam kalitesini en üst seviyede tutacak ancak uygun koşullarla satılacak yapılar oluşturma çalışmalarının devam edeceğini, 'ulaşılabilir lüks' tanımıyla anılmak istendiklerini dile getirdi. 


Milliyet Gazetesi


Geri Dön