06 / 05 / 2024

Mardan Palace kendi çikolatasını üretecek

Mardan Palace kendi çikolatasını üretecek

Mardan Palace, müşterilerine ikram ettiği kendi üretimi özel çikolatalar çok beğenilince seri üretime geçmeye karar verdi



Azeri asıllı Rus işadamı Telman ismailov'un Antalya Kundu'da inşa ettirdiği 1.2 milyar dolara mal olduğu iddia edilen Mardan Palace otelinin şaşalı açılışı hala akıllarda.

Oda fiyatları 485 ile 16 bin euro arasında değişen Türkiye'nin en lüks oteli Mardan Palace'ın açılışına Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci, Tom Jones ve soul şarkıcısı Seal gibi dünyaca ünlü sanatçılar katılmıştı.

Mardan Palace ile ilgili önemli bir duyum aldık. Mardan Palace, otele gelen müşterilerine kendi üretimi çok özel çikolatalardan ikram ediyor. Bu çikolatalar o kadar çok beğenilmiş ki talepler gelmeye başlamış. Otelde kalan işadamları kendi şirket müşterilerine ve dostlarına hediye etmek için talepte bulunmuş. Bunun üzerine Mardan Palace yönetimi de bu çikolataları dışarıya satma kararı almış. Tabii bu çikolatalar nihai tüketiciye şimdilik ulaşmayacak. Sadece özel siparişlere cevap verilecek. Bize gelen bilgilere göre, bu yılın ilk yarısında Mardan markalı çikolatalar özel müşterilere satılacak.
Para


Geri Dön