06 / 05 / 2024

Mardav 2013 Bayi Toplantısı'na Işın Karaca damgasını vurdu!

 Mardav 2013 Bayi Toplantısı'na Işın Karaca damgasını vurdu!

Antalya Calista Luxury Resort’ta gerçekleşen Mardav Bayi Çalışma Toplantısı, gala gecesine damgasını vuran Işın Karaca ve güçlü sunumuyla Mardav ekibine keyifli saatler yaşatan Vatan Şaşmaz ile renklendi...




Kurulduğu günden bu yana iletişim gücüne inanarak, ekip arkadaşlarının da bu konudaki desteği ile tüm iletişim çalışmalarını sürdürebilir kılmayı hedefleyen Mardav; 2013 bayi toplantısında da “Güçlü İletişim,Güçlü Ekip” teması ile bunu pekiştirdi.


Mardav; bayi toplantısı boyunca sosyal medyada da tüm Mardav bayilerini, tedarikçilerini ve ekibini bir araya getirerek interaktif bir paylaşım ortamı sağladı. Düzenlenen fotoğraf yarışması tüm ekip tarafından büyük ilgi görürken, toplantı boyunca yapılan tweetwall uygulamasıyla da hem toplantıya katılım yapmayanlar bilgilendirildi hem de Mardav ekibi gelen mesajlari görerek anında yanıtlama fırsatı buldu.


Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğu eşliğinde, iki gün süren toplantı süresince Mardav yöneticileri ve tedarikçileri tarafından yapılan sunumlarla 2013 hedefleri, Mardav ürün ağacına eklenen yeni ürünler, ve 2013 stratejileri gibi konulara değinildi. İkinci gün Mardav Genel Müdürü Levent Pelesen’in yaptığı kapanış konuşmasının ardından,

Yeşim Varol Şen’in interaktif olarak hazırladığı “Etkin İletişim, Etkin Ekip” sunumuyla Mardav bayileri keyifli dakikalar geçirdi.


2013 Mardav Bayi Çalışma Toplantısı’nın en büyük sürprizi gala gecesine güçlü yorumu ile damgasını vuran Işın Karaca’ydı. Müthiş sahne performansı ve yorumuyla Mardav’a doyulmaz saatler yaşatan Işın Karaca’nın yaptığı davul şov ekip tarafından büyük ilgi gördü.

Saatlerce sahnede kalan Karaca’nın ekip için hazırladığı imzalı CD’leri de toplantının sürprizi oldu.


Mardav Hakkında;

XPS malzemelerin mucidi ve dünya lideri Dow Chemical ile Belçika kökenli Ravago S.A. firmalarının ortaklığında inşaat sektöründe faaliyet gösteren Mardav Yalıtım sunduğu ürün ve hizmetleri yaygın ve uzman bayi ağı ile tüketiciler ve inşaat sektörüne ulaştırmaktadır.

 

Mardav; Türkiye çapında yaklaşık 140 bayisi ile yalıtım,dekorasyon, çatı ,cephe ve altyapı alanlarında öncelikli olmak üzere inşaat sektörüne sunduğu üstün nitelikli ürün ve çözümler ile sektörünün öncü ve lider firmasıdır.

Mardav bunun yanısıra İstanbul’da bulunan Genel Müdürlük’ten Marmara Bölgesi’ne,  Ankara  ofisten tüm İç Anadolu’ya , Güneydoğu Anadolu ve Karadeniz Bölgelerine,  İzmir  ofisten de Ege ve Akdeniz Bölgelerine, satış, pazarlama ve teknik konularda siz değerli paydaşlarının da desteği ile hizmet vermektedir. Toplamda farklı lokasyonlarda  yaklaşık 50 personeli ile faaliyetlerini sürdürmektedir.


Geri Dön