28 / 04 / 2024

Mari Vadi Evleri'nde yüzde 35'e varan indirim fırsatı! 

Mari Vadi Evleri'nde yüzde 35'e varan indirim fırsatı! 

Firma: Mari Yapı

Proje: Mari Vadi Evleri

Kağıthane'de hayata geçirilen Mari Vadi Evleri'nde yüzde 35'e varan indirim fırsatı sunuluyor. Mari Vadi Evleri'ndeki konutların teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor...



Mari Vadi Evleri, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği  Mari Vadi Evleri  3 blok olarak yükseliyor.

Kağıthane Mari Vadi Evleri projesinde toplam 510 adet konut yer alıyor. Mari Vadi Evleri projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

Mari Vadi Evleri nde yüzde 35 e varan indirim fırsatı! 

Talatpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Mari Vadi Evleri projesi 3 blok olarak inşa ediliyor. 

Peki Kağıthane Mari Vadi Evleri'nde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Mari Vadi Evleri'nin teslimleri ne zaman yapılacak? Mari Vadi Evleri projesi için ne kadar peşinat ödenmesi gerekiyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kağıthane Mari Vadi Evleri projesi ile ilgili detaylar...

Mari Vadi Evleri nde yüzde 35 e varan indirim fırsatı! 

Kağıthane Mari Vadi Evleri projesinde fiyatlar 6 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 35'e varan indirim yapılıyor. 

Mari Vadi Evleri projesinin teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Projenin sosyal alanları arasında otopark, spor alanları, yüzme havuzu ve kafeler yer alıyor. 

Web: https://www.mariyapi.com.tr/mari-vadi-evleri/
Telefon: 444 9 344

 

Küçükyalı Sahil Kent 4 Sitesi'nde 5 milyon 550 bin TL'ye 2+1!  Yeni proje!

Berrak Sitesi satışta! Tuzla'ya 183 yeni konut geliyor! 

Gordion Class Antalya'da yüzde 50 peşinatla! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön