29 / 04 / 2024

Marina Ankara fiyatları ne kadar?

Marina Ankara fiyatları ne kadar?

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Eymir ve Göl manzaralı dairelerin yer aldığı Marina Ankara Evleri Çankaya - Oran'da hayata geçiriliyor. Projede firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Marina Ankara fiyatları ne kadar?



"Marina  Ankara  fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılacak olan proje  Sinpaş Yapı  imzası taşıyor. 


Ankara Çankaya Oran bölgesinde inşa edilen  Marina Ankara  Konutları'nın 4, 6 ve 7. blokları içerisinde bulunan 912 adet konut ön satışa sunuldu. Proje toplam 2 bin adet konuttan oluşuyor.


Lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanan Marina Ankara Sinpaş Evleri'nde yüzde 15 bahar kampanyası indirimi yapılıyor. Projenin 1 bloğu 44 katlı, 2 bloğu ise 39 katlı olarak dizayn edildi.


Yürüyüş ve bisiklet yolları, spor alanları, çocuk oyun alanları, şelaleler, tropik ada gibi ortak kullanım alanlarının bulunduğu Marina Ankara Rezidans'ta 1 oda 1 salondan, 7,5 oda 1 salona farklı konut tipleri mevcut.


Marina Ankara fiyatları ne kadar?

Oran Marina Ankara indirim kampanyası ile 281 bin 400 TL'den başlayan daire fiyatları 221 bin 850 TL'ye düşüyor. Projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan tutar için firma bünyesinde vade imkanı sağlanıyor. 


Marina Ankara Oran nerede? 

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Sinpaş iletişim

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön