28 / 04 / 2024

Marina Ankara daire fiyatları ne kadar?

Marina Ankara daire fiyatları ne kadar?

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Marina Ankara Rezidans'ta peşin alımlarda yüzde 15'e varan indirim uygulanıyor. Peki Marina Ankara daire fiyatları ne kadar?



"Marina  Ankara  daire fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Vadi ve Eymir Gölü manzaralı dairelerden oluşan projede lansmana özel yüzde 7 indirim kampanyası yer alıyor. 


Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçirilen  Marina Ankara  Evleri'nde 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri mevcut. Proje Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran'da yükseliyor.


Oran Marina Ankara teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede yüzde 10 peşinatta, kalan kısım firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 


Sinpaş Marina Ankara Konutları'nın ortak yaşam alanları içerisinde deniz feneri, spor alanları, tropik ada, şelaleler, bisiklet yolları, iskeleler, su-ışık gösterileri, su sahnesi, kafe ve restoranlar, Marina Caddesi, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, yaşam köprüsü bulunuyor.


Marina Ankara daire fiyatları ne kadar?

Marina Towers etabı ile 912 adet dairenin satışa sunulduğu Marina Ankara Çankaya 1+1 daireler 349 bin 900 TL'den başlıyor. Daire fiyatı peşin alımlarda ise 276 bin TL'ye kadar düşüyor. 


Marina Ankara Konutları nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Sinpaş Marina Ankara satış ofisi 

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön