10 / 05 / 2024

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim tarihinde orta ve üst gelir grubunu konut sahibi yapmak için kampanya hazırlığındayken, bazı konut şirketleri süreci erken başlattı. İşte konut projelerindeki o kampanyalar ve İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!



Tahincioğlu'ndan 3 yıl 0,99 faizle satış

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul daki 3 kampanyalı proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, tarihi kampanya kapsamında erken harekete geçen konut üreticilerinden oldu.  Nidapark Çengelköy projesinden konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni kampanya ile ödeme seçenekleri sunuldu. Yüzde 10 taksitli peşinat verilerek konut sahibi olma imkanı sunulan kampanya çerçevesinde,  36 ay 0,99 vade farkıyla ödemeler 2023 'te başlatılıyor. 12 blok 207 konuttan meydana gelen Nidapark Çengelköy’de, büyüklükleri 135- 450 metrekare arasında değişen 6 farklı tipte konut yer alıyor. 

Kampanya detayları ile ilgili konuşan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Son günlerde sektörümüzde konuşulan konut kampanyalarını heyecanla takip ediyoruz. Biz de Tahincioğlu olarak geliştirdiğimiz ödeme planları ile sektördeki tarihi kampanyalara destek sağlıyor, konuta erişimi kolaylaştırmayı amaçlıyoruz" dedi ve Nidapark Çengelköy'de verilecek yüzde 30 peşinatın üçe bölündüğünü, bu şekilde yüzde 10 taksitli peşinat ile ödemelere başlandığını aktardı. Özcan Tahincioğlu, konuşmasını "Toplam tutarın yüzde 10 ve yüzde 15’lik kısmı için iki ara ödeme alıyoruz. Kalan yüzde 45’lik kısmı ise 36 ay yüzde 0,99 vade farkı ile firma bünyemizde eşit taksite bölüyoruz. Taksitlerin ödemesine ise 2023 yılında başlanıyor" ifadelerini kullanarak tamamladı.

BOSS4 Gayrimenkul'den 24 ay vade fırsatı 

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul daki 3 kampanyalı proje!

BOSS4 Gayrimenkul Projeler Satış - Pazarlama Koordinatörü Deniz Yavuz, Bahçeşehir’deki villa projeleri Alya Bahçe için yeni bir kampanya hayata geçirdiklerini belirtti. Kampanya kapsamında üzde 35 peşinat ve kişiye özel ara ödeme seçenekleri ile esnek ödeme planları sunabildiklerine dikkat çeken Yavuz, 10 milyon liranın üzerindeki projelerde kredi kullanımının kaldırıldığını işaret etti. Deniz Yavuz, konuyla ilgili olarak, "Borcunun tamamını peşin ödemek istemeyen müşteriler için krediye alternatif bir ödeme planı sunmuş oluyoruz. Bunu 24 aya kadar vadelendiriyoruz" açıklamasında bulundu.

Siltaş Yapı'dan peşinde yüzde 10 indirim imkanı 

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul daki 3 kampanyalı proje!

Siltaş Yapı da Pendik’te yükselen yeni projesi Siltaş Panorama’da peşinde yüzde 10 indirim ve taksitli satışlarda yüzde 5 indirim, yüzde 40 peşinat, 24 ay şirket bünyesinde sıfır faizli vade fırsatı sağlıyor. Banka kredisi kullanmak isteyenler için de birçok kamu bankası ve özel banka seçeneği bulunuyor. 

Bunun yanı sıra, kişiye özel alternatif ödeme planları da hazırlanabiliyor. 

7 ve 11 katlı 13 bloktan oluşan Siltaş Panorama’da 650 konut ve 24 ticari ünite yer alıyor. üzde 65’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan projenin LifeX konsepti ile ev sahiplerine, yalnızca bir konut değil komple bir yaşam alanı sunuluyor. 

TOKİ sosyal konut projelerine 7.2 milyon kişi başvurdu!

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Ekim 2022!

Radar’a 28 bin ev sahibi takıldı! Kirada evi olanlar dikkat


Geri Dön