28 / 04 / 2024

Markete gidin sepeti elinize alın ve hemen o ürüne koşun. Et, şeker, un, süt değil ama çok değerli. Son yılların en ucuz

Markete gidin sepeti elinize alın ve hemen o ürüne koşun. Et, şeker, un, süt değil ama çok değerli. Son yılların en ucuz

Enflasyon en fazla gıda ürünlerini vurdu. Bu nedenle vatandaşlar daha ucuz gıda ürünleri neredeyse orayı tercih ediyor. Gıdada son yıllarda fiyatı çok artan bir üründe marketlerden biri ciddi oranda indirim yaptı.



Enflasyon bizi en fazla boğazımızdan vurdu. Gıda fiyatlarında son yıllarda çok büyük artışlar meydana geldi. Gıda fiyatlarında bu denli yükseliş doğal olarak mutfaklarımızın vazgeçilmezlerini de etkiledi. Mutfaklarımızın vazgeçilmezi konumunda yer alan ürünlerin başında ayçiçek yağı geliyordu. Bir market, ayçiçek yağına çok ciddi şekilde indirim yaptı. Sepetinizi alın ve hemen markete koşun. 

Migros marketler zinciri bu kez indirimi patlattı. Sürekli olarak indirim haberleriyle gündeme gelen Migros, tüketicilerin gündemine oturdu. Hem sanal marketlerde geçerli olan indirim kampanyası hem de marketlerde de geçerliliğini sürdürüyor.

Bugün itibariyle son bulacak indirimden faydalanmak için elinizi çabuk tutmanız gerekir. İndirimden yararlanabilmek için Migros Money Kart ya da Migros Money Club Kart sahibi olmalısınız. Birçok üründe indirim yapan Migros, tüketicilerin ilgi odağı haline geldi.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI ÇOK CİDDİ ORANDA DÜŞTÜ

İndirim kampanyası kapsamında ayçiçek yağı fiyatları 158,90 TL'ye kadar düşüş gösterdi. Evinde ayçiçek yağı azalan vatandaşlar stoklarını yeniliyor. Ayçiçek yağı stokları bitmeden almanız gerekiyor. Bugün itibariyle sona erecek olan indirimlerde ise birçok ürün bulunuyor. Sürekli olarak indirimler ile gündeme gelen Migros, ağustos ayı boyunca indirim yapmaya devam ediyor.
Migros market zincirleri tarafından yapılan diğer indirimler de dikkat çekiyor. Peynir severler için ön plana çıkan peynir indirimiyle birlikte tam yağlı beyaz peynir 117,50 TL'de satılıyor. Ayrıca evinde takım çantası eksik olanlara 80,90 TL tutarında takım çantası satıyor.
 


Geri Dön