04 / 05 / 2024

Marmara Royalde 120 bin TLye kira garantili ofisler!

Marmara Royalde 120 bin TLye kira garantili ofisler!

Marmara Royal projesinde kira garantili ofisler 120 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. 20 adet ofisin yer aldığı Marmara Royal Residence projesi Özka Ortaklar İnşaat tarafından Pendik Gözdağında inşa ediliyor. Projede yaşam bir yıl içinde b



Geçtiğimiz Ocak ayında temeli atılan Marmara Royal projesi bir yıl içinde tamamlanacak ve projede yaşam başlayacak. Projede konutlardan sonra ofisler de satışa sunuldu. Özka Ortaklar İnşaat firması projeden ofis alacak olan müşterilere kira garantisi sunuyor.

Pendik Gözdağında bulunan Marmara Royalde satışa çıkan 20 ofis var. En küçük ofisler 55 metrekare. 55 metrekarelik ofislerin fiyatları 120 bin liradan başlıyor, 211 bin liraya kadar yükseliyor. 73 metrekare ofisler ise 147 bin lira ila 224 bin liradan alıcı buluyor. 1+1 olarak tasarlanan ofisler için yüzde 25 peşinatla kredi kullanılabiliyor.

İki blok halinde inşa edilen Marmara Royal Residence projesinde 220 konut, iki katta 27 ticari alan mevcut. Bloklar 13 katlı olarak yükseliyor.

Rezidans ve home ofislerin bir arada olduğu Marmara Royal Residenceta restoran, kafeterya, fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları, kreş, kapalı otopark, açık havuz gibi özellikler bulunuyor.

Üçüncü kattan itibaren deniz ve Adaların göründüğü Marmara Royalden ev alan müşteriler rezidans hizmetlerinden de faydalanabilecekler. Projede temizlik, kuru temizleme, health care, resepsiyon ve güvenlik hizmetleri sunulacak.

Marmara Üniversitesi'ne 150 metre mesafede inşa edilen Marmara Royal'de daireler ankastre ürünleriyle birlikte teslim edilecek.
Marmara Royal Residence toplam 7 bin 500 metrekare alana kuruluyor. Projenini nşaat alanı ise 28 bin metrekare büyüklüğünde.

216 627 08 50

www.marmararoyal.com


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön