02 / 05 / 2024

Marmaroom Maltepe projesinde 205 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Marmaroom Maltepe projesinde 205 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: Evko Meot İnşaat

Proje: Marmaroom

Maltepe'de yer alan Marmaroom projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 205 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Marmaroom Maltepe projesinde teslimlerin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor...



Marmaroom projesi,  Evko Meot İnşaat  tarafından Anadolu Yakası'nda Maltepe'de inşa ediliyor.  Marmaroom  Maltepe projesinde toplam 296 daire yer alıyor. 


3 blok halinde yükselen Marmaroom Maltepe kapsamında toplam arsa alanı 13 bin metrekare olarak belirlendi. Projede sosyal alanlara ayrılan kısım ise 2 bin 500 metrekare.


Marmaroom Maltepe projesi kapsamında yer alan dairelerin alanları 61 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimler Aralık'ta yapılacak. 


Marmaroom Maltepe projesinde 205 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Marmaroom Maltepe kapsamında daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Projedeki konutların fiyatları 205 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Marmaroom Maltepe'nin sosyal alanları içinde iki yüzme havuzu, çocuk havuzu, squash, masa tenisi, sauna, kafeterya, açık ve kapalı spor alanları, fitness merkezi, otopark, oyun alanları, masaj salonu ve kreş yer alıyor. 


Marmaroom Maltepe; Kadıköy-Kartal hattının orta noktasında, Maltepe merkeze ve Sahilyolu’na 5 dakika,  D-100 (E-5) karayolu ve Maltepe/Huzurevi Metro istasyonları'na 4 dakikalık ve de Bağdat Caddesi’ne ise sadece 10 dakikalık uzaklıkta inşa ediliyor. 


Marmaroom Maltepe ulaşım:

Zümrütevler Mahallesi Nil Caddesi, Çağlayan Sokak Maltepe / İstanbul


Marmaroom Maltepe satış ofisi iletişim bilgileri:

Telefon: 0 216 427 60 61-62

Web Adresi: www.marmaroom.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön