07 / 05 / 2024

Marshall Boyanın Renklendir Hayatı yarışmasında ilk ödül!

Marshall Boyanın Renklendir Hayatı yarışmasında ilk ödül!

Marshall Boyanın Renklendir Hayatı yarışması kapsamında, iki haftada bir verdiği tatil ödülünün ilk sahibi, kendi hayatının yanı sıra 410 kişiyi daha Renklendir Hayatı uygulamasına dahil ederek, ETS Turdan 3 bin TL değerinde hediye çeki kazanan Ufuk Arsla



Renklendir Hayatı sloganı ve insanların hayatına renk katma misyonuyla yenilikçi teknoloji ve ürünler geliştiren AkzoNobel Marshall Boya, sekiz hafta sürecek Renklendir Hayatı Yarışması ile tüm Türkiyeye hem eğlenme hem de muhteşem ödüller kazanma fırsatı sunmaya devam ediyor. Yarışma kapsamında katılımcılar, bir yer seçip, orayı, içinden geldiği gibi renklendirerek, öncesi ve sonrası fotoğraflarını veya boyama süreci videosunu, http://apps.facebook.com/renklendirhayati/ linkine yükleyerek Marshall ile paylaşıyor. Bunun yanı sıra arkadaşlarının hayatının da renklenmesine en çok aracı olan kişiye, iki haftada bir harika bir tatil ödülü veriliyor.
 
Marshall Boya ile hayatımız renklendi

Marshall Boyanın Renklendir Hayatı yarışması kapsamında, iki haftada bir verdiği tatil ödülünün ilk sahibi ise kendi hayatının yanı sıra 410 kişiyi daha Renklendir Hayatı uygulamasına dahil ederek, ETS Turdan 3.000 TL değerinde hediye çekine hak kazanan Ufuk Arslan oldu. Ödülü kazanmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Arslan, Marshall Boyanın Renk Hareketine katılmakla kalmadım, tüm eşimi, dostumu Facebook aracılığıyla bu hareketin bir parçası olmaya davet ettim. Sadece iki haftada, tam 410 kişinin bu hareketin bir parçası olmasını sağlayarak, başarılı oldum ve sonuçta çok güzel bir tatil ödülü kazandım. Mutluyum, Marshall Boya ile hayatımız renklendi dedi. 
 
Büyük ödül için son altı hafta!

Büyük ödülün bir Volvo S40ı olduğu yarışmada son altı haftaya girildi. İki haftada bir verilen tatil ödülü için hala katılım şansı devam ediyor. Siz de, gri ve kasvetli olduğunu düşündüğünüz alanları, sadece Marshall Boyanın renklerinden ilham alarak bambaşka yaşam alanlarına dönüştürmek ve birbirinden renkli ödüllerin sahibi olma fırsatını yakalamak isterseniz ihtiyacınız olan tek şey; hayal gücünüz ve tek bir fırça dokunuşu...
 
Nasıl katılacaksın

1.     İstediğin bir yeri seç, içinden geldiği gibi renklendir.
2.     Öncesi ve sonrası belli olacak şekilde boyadığın alanın fotoğraflarını veya boyama sürecinin videosunu çek.
3.     Aşağıdaki yükleme panelini kullanarak, çektiğin fotoğraf ve videoları bizimle paylaş.
4.     Hayatını renklendirmenin seni nasıl etkilediğini anlatan notu bizimle paylaş. Unutma, bu yorumların jüri değerlendirmesinde muhteşem ödülleri kazanmanda çok etkili olacak.
5.     Onaylandıktan sonra görüntülerini arkadaşlarınla paylaş. Üstelik ne kadar çok arkadaşını hayatlarını renklendirmeye davet edersen, muhteşem bir tatil kazanma şansın o kadar artar.
 
İstediğin yeri boyamakta serbestsin

Evindeki bir oda
Sokaktaki bir duvar
Yurt odandaki ayna
Huzurevinin bahçe çitleri
Özetle, yaratıcılığını konuşturabileceğin, çevreni ve hayatını renklendireceğin her yeri renklendirmekte özgürsün.
 
Ödüller
Marshalldan rengarenk ödüller katılımcıları bekliyor. Sekiz haftalık yarışmanın sonucunda en çok oyu alan beş kişi finale kalıyor ve özel jüri tarafından yapılacak değerlendirme sonrasında birbirinden renkli ödüller kazanma şansı yakalıyor.
 
·         Birinciye, anahtar teslim muhteşem bir Volvo S40
·         İkinciye, ETS Turdan 3.000 TL değerinde tatil çeki ve tatil dönüşünde evinin Marshall tarafından yeniden boyanması
·         Üçüncüye, evinin Marshall tarafından yeniden boyanması
 


Geri Dön